Uusi Colgate Max White Overnight -valkaisukynä valkaisee hampaita yön aikana

Uusi Colgate Max White Overnight -valkaisukynä valkaisee hampaita yön aikana

Julkaistu 14.11.2022

Colgate Max White Overnight -valkaisukynän seerumi valkaisee ruoan ja juoman aiheuttamia värjäytymiä 15 vuoden ajalta jo kolmen viikon jatkuvan käytön jälkeen.

Sen koostumus on turvallista hammaskiilteelle ja sopii päivittäiseen käyttöön. Tutustu uuteen Max White Overnight -valkaisukynään - täydellisesti pikkujoulukauden kynnyksellä!

valkaisukynä kuvituskuva Keskolle Valkaisukynä poistaa värjäytymiä jopa 15 vuoden ajalta*

Seuraa alla olevaa helppoa ohjetta valkoisempaan hymyyn**:

1. Kuivaa

Pese hampaat illalla normaaliin tapaan, sitten kuivaa hampaiden pinnat käsipaperilla. Tämä auttaa seerumia kuivumaan hampaiden pinnalle ja jää näin vaikuttamaan hampaisiin yön yli.

2. Paina nappia

Paina kynän päässä olevaa nappia kunnes harjaksiin ilmestyy pieni pisara. Ensimmäinen käyttökerta saattaa vaatia jopa 20 painallusta.

3. Levitä seerumi

Levitä ohut kerros seerumia ylähampaille ja odota 10-15 sekuntia, jotta seerumi kuivuu. Kuivaa sen jälkeen alahampaat ja toista sama käsittely. 1-2 tippaa seerumia riittää neljälle hampaalle. Vältä seerumin osumista ikeniin. 4. NUKU, SITTEN HARJAA Seerumi valkaisee hampaitasi yön aikana, samalla kun nukut. Pese hampaasi aamulla tavalliseen tapaan - tämä poistaa seerumin tekemän päällysteen ja paljastaa kirkkaamman hymysi!

5. Toista

Seerumi alkaa tehota jo ensimmäisestä käyttökerrasta, mutta jotta se poistaa värjäytymiä 15 vuoden ajalta*, sitä tulee käyttää jatkuvasti kolmen viikon ajan. Tee valkaisusta siis osa iltarutiinejasi, ja pian hymysi on säkenöivän kirkas!

Lue lisää valkaisukynästä

Käyttöohje -video: Max White Overnight Whitening Pen - How To Guide

*3 viikon jatkuvan käytön jälkeen, ruoan ja juoman aiheuttamat värjäytymät

**Alkaa tehota ensimmäisestä käyttökerrasta. Yksittäiset tulokset saattavat vaihdella.