It's Skin -kasvonaamiot

It's Skin -kasvonaamiot

Päivitetty 21.4.2021

Koe täydellinen korealainen spa-hoito kotonasi. Korealaiset huippulaadukkaat It’s Skin -kasvonaamiot löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

Kertakäyttöinen kangasnaamio on nopea asettaa ja se tuntuu mukavalta iholla, sillä kostutettu ja huokoinen naamio levittää hoitoaineet tasaisesti ja hellästi. Kasvonaamiot sisältävät luonnollisia vaikuttavia aineita ja sopivat päivittäiseen käyttöön, sillä ne eivät sisällä parabeeneja. 

Valitse naamio ihotyyppisi mukaan

Elinvoimaa antava mustikkanaamio

Mustikkanaamio antaa iholle elinvoimaa, suojaa sen ulkoisen ympäristön aiheuttamilta vaurioilta, vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyä ja silottaa ryppyjä muuttamalla ihoa hohtavammaksi. Naamiolla on antibakteerinen vaikutus. Naamio tasapainottaa ihon vesipitoisuutta ja auttaa säilyttämään ihon pehmeänä. Mustikka sisältää runsaasti C- ja E-vitamiinia, antioksidantteja, aminohappoja ja rasvahappoja.

Rauhoittava aloenaamio

Rauhoittava, kosteuttava ja ihon pH-tason säilyttämistä edistävä aloenaamio auttaa lieventämään ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Naamio stimuloi ihonalaista verenkiertoa, muuttaa ihon silkkisen pehmeäksi ja elastiseksi sekä palauttaa ihon nuorekkaan elinvoiman ja hohdon. Aloe taistelee tulehdusta vastaan ja tukee ihon luonnollista paranemiskykyä.

Tasapainottava teepuunaamio

Teepuunaamio tasapainottaa ihon normaalia toimintaa ja auttaa lieventämään ärsytystä, punoitusta, ihottumaa, kutinaa ja turvotusta. Naamio vähentää pigmenttiläiskiä, säätelee ihon rasvaneritystä ja sopii siksi aknen hoitamisen yhteydessä käytettäväksi. Teepuunöljyllä on voimakas antibakteerinen ja sienisairauksien vastainen vaikutus ja öljy poistaa ihon liiallista rasvaisuutta ja hilsettä.

Puhdistava granaattiomenanaamio

Vapailta radikaaleilta suojaava, runsaasti vitamiineja sisältävä naamio antaa iholle vahvuutta, auttaa lieventämään ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, vähentää huokosten näkyvyyttä sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä. Iho saa puhtaamman ja raikkaamman sävyn. Granaattiomena on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien vahingoittavalta vaikutukselta. 

Ravitseva avokadonaamio

Avokadoöljyä sisältävä kangasnaamio rauhoittaa ja rentouttaa ärtynyttä ihoa, antaa iholle elastisuutta ja vahvuutta. Naamio muuttaa ihon silkkisen pehmeäksi ja palauttaa nuorekkaan elinvoiman ja hohdon. Avokado sisältää pienimolekyylistä ja muodoltaan suoraviivaista rasvahappoa, jolla on loistava kyky imeytyä ihon syvyyksiin ja muuttaa iho pehmeäksi.

Vahvistava hunajanaamio

Hunajauutetta sisältävä kangasnaamio parantaa ihon puolustuskykyä, tasapainottaa ihon normaalia toimintaa ja auttaa pitämään ihon pehmeänä. Naamio muuttaa kasvojen ihon sileäksi ja saa sen hohtamaan luonnollisesti. Hunaja sisältää paljon ravintoaineita sekä C-, D- ja E-vitamiinia.

Ravitseva ja kiinteyttävä oliivinaamio

Ihoa nuorentava ja ikääntymisprosesseja jarruttava naamio sisältää oliiviöljyä, vihreää teetä, lakritsajuuriuutetta ja paljon muita luonnollisia ainesosia, joiden yhteisvaikutus vähentää epätasaista ihonsävyä ja palauttaa nuorekkaan kauneuden ja hohdon. Oliiviöljy kosteuttaa ihoa syvältä ja auttaa säilyttämään kosteuden.