Montagne Jeunesse 7th Heaven – edullisilla naamioilla huomattavaa ihonhoitoa

Montagne Jeunesse 7th Heaven – edullisilla naamioilla huomattavaa ihonhoitoa

Päivitetty 19.11.2020

Ihoa hellivää, puhdistavaa ja rauhoittavaa, täsmähoitoja unohtamatta. Montagne Jeunessen ekologiset kangasnaamiot valmistetaan biohajoavasta bambusta.

K-Citymarket-logo 680 x 50

Miksi kasvonaamiot ovat ihonhoidossa niin tärkeitä?

 • Syväpuhdistavat paremmin kuin tavanomainen kasvojenpuhdistusaine
 • Virkistävät ihoa, poistavat kuolleita soluja, kosteuttavat ja pehmentävät
 • Imevät itseensä epäpuhtauksia ja avaavat ihohuokosia puhdistaen niitä hellästi
 • Parantavat ihon ilmettä välittömästi! Toki lisäksi tulee käyttää myös muita ihonhoitotuotteita säännöllisesti pysyvämpien ja näkyvämpien tulosten aikaansaamiseksi
 • Vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiin, sillä naamiohetkesi on sinulle hetken taukoa arjesta. Kukapa ei kaipaisi pientä terapeuttista hetkeä itselleen!

7thHeaven 680

Viikon naamio-rutiini:

 1. Ennen viikon aloitusta eli esimerkiksi sunnuntaina valmistellaan iho alkavaa työviikkoa varten. Valitse ihoa kirkastava kasvonaamio, jolla palautat ihosi hehkun. Viikonalun virkistykseen sopisi vaikkapa: 7th Heaven Dead Sea Mud-, Cucumber Peel-off- tai Pink Oxygen Bubble-naamio.

Montagne kirkastavat kasvonaamiot 680 x 300 2. Keskiviikkona, vanhan perinteen mukaisena saunapäivänä, voit suhtautua ihonhoitoon lempeästi. Iho kaipaa aina kosteutusta, ihotyypistä riippumatta, joten puhtaan ihon on hyvä antaa kerätä extrakosteutta ja pehmeyttä juuri tähän tarkoitukseen sopivalla tuotteella. Näistä jokin on varmasti sopiva valinta: 7th Heaven Renew You Pro Age-kangasnaamio, Coconut Cream- tai Strawberry Cream-naamio.Montagne kosteuttavat kasvonaamiot 680 x 300 3. Kun perjantaina on viikon arkipäivien haasteet takana, on syytä tarttua kuorivampaan kasvonaamioon, jolla saat viikon pölyt ja liat pyyhkäistyä pois. Valitse viikonlopun aloitukseen esimerkiksi: 7th Heaven Charcoal Mud-, Pink Guava Peel-off- tai Charcoal + Black Sugar Peel-off-naamio.Montagne kuorivat kasvonaamiot 680 x 300

Helpotusta naamiovalintaan:

MUD ja CREAM-naamiot: Ravitsevilla ainesosilla täydennetty kasvonaamio voi kosteuttaa, heleyttää tai syväpuhdistaa kasvot ja ihohuokoset. Tuloksena on raikas, puhdas sekä hehkeä iho.

PEEL-OFF kasvonaamiot: Puhdistusnaamiot puhdistavat ihon välittömästi. Ne poistavat kuolleita ihosoluja hellävaraisemmin ja tehokkaammin kuin kuorintanaamiot, ravitsevat ja hemmottelevat ihoa ja tekevät siitä uskomattoman pehmeän.

YHDISTETYT PEEL-OFF & SAVI -naamiot: Kyse ei ole mistään tavallisista puhdistusnaamioista, vaan savinaamioista! Naamiossa yhdistyvät savinaamion ihohuokosia syväpuhdistavat ominaisuudet sekä kalvomaisen naamion hyödyt, joiden myötä ihosta tulee heleämpi ja kiinteämpi – näin saat yhdellä käytöllä kummankin tuotetyypin parhaat puolet.

KANKAISET kasvonaamiot: Kankaiset kasvonaamiot ovat nopea tapa helliä ihoa. Kankainen kasvonaamio on hyvä liittää osaksi viikoittaista rutiinia yhdessä muiden naamioiden kanssa. Myös kangasnaamioita löytyy ihon erilaisiin tarpeisiin: perinteisiä hoitavia, kosteuttavia ja elvyttäviä kasvonaamioita, mutta myös kuplivia naamioita, joiden tunnet iloisesti poreilevan ihollasi vaikuttavien aineiden helliessä kasvojesi ihoa.

TÄSMÄHOITO: Ihohuokosten puhdistuslaput sisältävät hiiltä, joka auttaa irrottamaan likaa synnyttäviä mustapäitä syvältä ihohuokosista, imemään itseensä talia ja poistamaan kuolleita ihosoluja. Täydentääksemme tuotteen ominaisuuksia lisäsimme siihen rauhoittavaa ja lievittävää aloe veraa ja taikapähkinää. Säännöllinen käyttö takaa supistuneet ja syväpuhtaat ihohuokoset.

Muita vinkkejä:

 • Muista puhdistaa kasvot ja kaula huolellisesti ennen naamion käyttöä. Näin vaikuttavat aineet pääsevät hoitamaan ihoasi parhaiten.
 • Myös kasvokuorinnan suorittaminen ennen naamion laittoa on ehdottomasti hyödyllistä.
 • Naamion käyttö esimerkiksi saunan jälkeen on loistava yhdistelmä: ihohuokosesi ovat lämmön ansiosta auenneet, joten naamion vaikutus paranee entisestään.
 • Valitse ihonhoitorutiineihisi useita erilaisia naamioita, sillä iho tarvitsee monipuolista huolenpitoa. Myös eri vuodenajat vaikuttavat juuri sinulle sillä hetkellä parhaiten sopivien naamioiden valintaan.
 • Ja muistathan, että useimpia naamioita voit huoletta käyttää myös päivittäin! Päivittäisen käytön voit toteuttaa vaikka “kuuriluontoisena”, jolloin saat buustattua ihoasi juuri sen hetkisen tarpeen mukaan.
 • Montagne Jeunessen 7th Heaven kasvonaamioiden valmistaja huolehtii ja välittää maapallosta ja kaikista sen asukkaista: eläimistä, kasveista ja mineraaleista. Näiden naamoiden valinta on siis myös eettisesti oikea valinta.
 • Lisäksi 7th Heaven kangasnaamiot valmistetaan biohajoavasta bambusta, joten ne ovat ekologisia.