Kesän parhaat meikkivinkit IsaDoralta

Kesän parhaat meikkivinkit IsaDoralta

Julkaistu 28.4.2020

Auringon alkaessa paistaa ja ilmojen lämmetessä tekee mieli keventää ja yksinkertaistaa meikkiä. Monikäyttöiset meikkituotteet sopivat kesään ja ne on helppo pakata mukaan lyhyille tai pidemmille kesämatkoille.

Iho ei välttämättä kaipaa kesällä meikkivoidetta, BB-voide tai aurinkopuuteri riittää tekemään ihosta heleän ja raikkaan näköisen. Levitä iholle ennen muita meikkituotteita meikinpohjustusvoide, niin ihosi näyttää virheettömältä ja meikki pysyy siistin näköisenä koko päivän lämpimästä ilmasta huolimatta.

IsaDora BronzingMakeup2 680x680

Kesämeikin kulmakivet

  1. IsaDora Face Primer Under Cover on kaikille ihotyypeille sopiva ihon virheellisyyksiä tasoittava ja häivyttävä pohjustusvoide. Rasvoittuvalle iholle sopii raikkaan tuntuinen, mattapinnan jättävä IsaDora Face Primer Mattifying -pohjustusvoide.

  2. Voit levittää pohjustusvoiteen päälle joko sävyttävän, aurinkosuojakertoimen SPF 12 sisältävän IsaDora B.B. Cream -voiteen, joka kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ihon pinnan virheellisyyksiä tai IsaDora Bronzing Powder -aurinkopuuterin. Aurinkopuuteri näyttää parhaimmalta, kun levität sitä ensin kevyesti koko kasvoille ja lisäät sitten toisen kerroksen hiusrajaan, nenän selkään, poskipäihin ja leuan kärkeen.

  3. Kesän ehdoton hittituote on runsaspigmenttinen, helmiäishohtoinen, puuvartinen IsaDora Magic Powder Eyeshadow -luomivärikynä. Sitä on helppo käyttää ja se kulkee kätevästi mukana meikkipussissa. Luomivärikynän väri levittyy helposti ja tasaisesti luomille ja väriä voidaan kerrostaa halutun sävyvoimakkuuden aikaansaamiseksi. Väri pysyy hyvin paikoillaan, jopa kuumalla, kostealla ilmalla. Sävyvalikoimaan kuuluu kolme väriä. Vinkki! Luomivärikynän kahta eri väriä voidaan yhdistellä, kun silmämeikkiin halutaan enemmän näyttävyyttä ja syvyyttä. Kynän vaaleita sävyjä voidaan käyttää myös kasvoilla korostusvärinä.

  4. Kevyen kesämeikin viimeistelee läpikuultavan värin jättävä, huulten ihoa kosteuttava ja miellyttävän pehmeältä tuntuva IsaDora Glossy Lip Treat -huulikiilto. Valitse kesämeikkiin kuuluvista kolmesta sävystä mieleisesi, Pearly Nougat ja Nude Vivacity ovat pehmeitä nuden sävyjä, Papaya Sparle taas antaa huulille heleän pinkin sävyn.

IsaDora BronzingMakeup1 680x680

IsaDora on ruotsalainen meikkibrändi, jossa yhdistyy korkea laatu, laaja värivalikoima, helppokäyttöisyys sekä pitkäkestoinen tulos järkevään hintaan. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja siksi ne sopivat kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle.

Our products are always cruelty free, clinically tested and fragrance free.