Helpot kesämeikkivinkit IsaDoralta

Helpot kesämeikkivinkit IsaDoralta

Päivitetty 2.6.2021

Kesäinen helppo ja kaunis meikki syntyy nopeasti ja vaivattomasti IsaDoran Bronzing Collectionin tuotteilla. Nappaa meikkivinkit helppoon ja keveään kesämeikkiisi!

IsaDoran Bronzing Collectionin tuotteet sopivat niin kesäiseen rantapäivään kuin juhlavampaankin hetkeen. Mottonamme onkin, että meikkaamisen tulisi olla hauskaa eikä koskaan vaikeaa.

IsaDora KCM digiartikkeli kesäkuu21 kuvitus 680x700

Keveän kesämeikin ohjeet:

  1. Aloita levittämällä pieni määrä kasvoille IsaDora Skin Tint Perfecting Cream -monitoimituotetta sormien avulla. Tämä ultrakevyt sävyttävä voide on kesän must-tuote. IsaDora Skin Tint Perfecting Cream on pohjustaja, päivävoide ja meikkivoide – kaikki samassa tuotteessa. Kesämeikkipohja halutaan yleensä pitää kevyenä ja luonnollisena, puuterimaisen kevyen ja samettisen Skin Tint -voiteen kanssa et tarvitse kasvoille muuta kuin sipauksen aurinkopuuteria.

  2. Kesänhehkua kasvoille tuo IsaDora Bronzing Powder -aurinkopuuteri sävyssä 49 Beach Tan. Sipaise aurinkopuuteria mukana tulevalla vipalla kasvojen reunoille kuten otsalle, poskille ja nenän varteen eli niihin kohtiin, joihin päivetys yleensä ensimmäisenä tarttuu. Näin saat ihanan pronssisen auringon hyväilemän lookin ilman auringossa oleilua.

  3. Jos pidät enemmän kullanhohtoisesta lookista, valitse silmämeikkiin IsaDora Rose Glam -luomiväripaletti. Jos taas syvemmät sinisen ja burgundin sävyt puhuttelevat sinua, valitse silmämeikkiin IsaDora Marine Style -luomiväripaletti. Molempiin paletteihin sopii sama levitystekniikka. Valitse ensin vaalea sävy ja levitä sitä sormen avulla koko liikkuvalle luomelle. Sen jälkeen ota tummempaa sävyä mukana tulevan siveltimen päähän, ja levitä sävyä aivan ripsityveen. Näin saat nopeasti ja helposti utuisen rajauksen, joka syventää kauniisti katsetta. Levitä lopuksi ripsiväriä kruunaamaan silmämeikki. 95 % luonnollinen IsaDora Nature Enhanced Length Mascara antaa ripsille pituutta ja avaa katseen - luonnollisesti. Täydellinen ripsiväri viimeistelemään luonnollisen kesäisen silmämeikin.

  4. Viimeisenä levitä huulille IsaDora Smooth Color Hydrating Lip Balm -huulivoidetta. Tässä kosteuttavassa ja huulia silottavassa huulivoiteessa on mukana hento sävy, joten voit käyttää sitä sellaisenaan tai pohjana omalle suosikki kesähuulipunallesi.

IsaDora KCM digiartikkeli kesäkuu21 kuvitus2 680x800

Viimeistään näillä vinkeillä olet valmis lämpimiin kesäiltoihin!

IsaDora-tuotteet löydät K-Citymarketeista, myös mökkimatkan varrelta.