Vaikuttajan valinnat – Lotta Hintsan IsaDora-suosikkituotteet

Vaikuttajan valinnat – Lotta Hintsan IsaDora-suosikkituotteet

Päivitetty 15.8.2019

Miss Suomi 2013 Lotta Hintsa kertoo tämänhetkiset IsaDoran suosikkituotteensa.

"Active All Day Wear Make-up 24 hrs on värivoide, joka pysyy siistin ja virheettömän näköisenä koko päivän. Se kesti jopa hikiset cheerleader-treenit. Kun haluan kulmani ojennukseen, harjaan niihin väritöntä Brow Shaping Gel -kulmakarvageeliä. Päivinä, jolloin ripseni eivät tarvitse muuta kuin vain vähän ryhtiä, levitän kulmageeliä myös niihin. Kasvopaleteista ehdoton suosikkini on Face Sculptor, sillä se sisältää kaiken tarvittavan kasvojen muotoiluun."

"Täydellinen tuote blotted-look-huulimeikkiin on Twist-up Gloss Stick -huulikiiltokynä. Sen avulla huulten punaaminen on helppoa tilanteessa kuin tilanteessa. Tämän hetkinen suosikkisävyni on Coral cocktail."

"Kun haluan ihoni näyttävän virheettömältä kuvissa, taputtelen kasvoilleni uutta Loose Setting Powder -irtopuuteria. Sen lisäksi, että se kiinnittää meikin, se häivyttää ihon virheellisyyksiä, kuten laajentuneita huokosia, matalia juonteita ja ryppyjä. Lopputuloksena on täydellinen Insta-iho."

LottaNäkyvän suosikit KCM uusi

UUTTA - saatavilla K-Citymarketeista elokuun alusta alkaen

Uusi Loose Setting Powder -irtopuuteri kiinnittää meikin ja pitää sen virheettömän näköisenä pitkään. Puuteri tuntuu iholla höyhenenkevyeltä ja huomaamattomalta. Se ehkäisee tehokkaasti ihon kiiltelyä ja sen sisältämät kosteuttavat aineosat pitävät ihon miellyttävän tuntuisena. Irtopuuterin ”blurraava”-vaikutus häivyttää laajentuneita ihohuokosia ja matalia juonteita, jättäen ihon tasaisen, virheettömän ja luonnollisen näköiseksi.

IsaDora logo 680 2

IsaDora tunnetaan korkealuokkaisista, mutta silti edullisista meikkituotteista. Tuotemerkin lanseerasi vuonna 1983 Isadora AB, joka on sitoutumaton ruotsalainen perheyritys. IsaDorasta on tullut nopeasti yksi kansainvälisesti menestyneimmistä ja nopeimmin kasvavista kosmetiikkabrändeistä. IsaDora on ruotsalainen kosmetiikkamerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita. Korkea laatu, tuotteiden turvallisuus ja trendikkäät kausikokoelmat kohtuulliseen hintaan muodostavat IsaDoran konseptin ytimen. Korkealaatuisten hajusteettomien ja kliinisesti testattujen raaka-aineiden ansiosta IsaDora-tuotteet soveltuvat myös herkkäsilmäisille ja herkälle iholle.