IsaDora Perfect Base – tuotteet täydelliseen meikkipohjaan

IsaDora Perfect Base – tuotteet täydelliseen meikkipohjaan

Päivitetty 4.9.2018

Hyvin tehty pohjameikki vaikuttaa koko meikin kestävyyteen ja saa ihon näyttämään virheettömältä, luonnolliselta sekä antaa iholle eloisuutta. IsaDora-tuotteet löydät valikoitujen K-Citymarketien kauneusosastoilta.

Pohjustustuote, meikkivoide, peiteaine ja puuteri yhdessä luovat tasaisen taustan muulle meikille ja sen väreille.

Meikin huolellinen pohjustus on avain kestävään meikkiin. Pohjustustuotteet tasoittavat ihoa, helpottavat meikkivoiteen levitystä sekä pidentävät meikin pysyvyyttä kiinnittämällä meikin. Sopiva pohjustustuote kannattaa valita ihon kunnon ja ihotyypin mukaan. Pohjustustuote levitetään puhtaalle iholle, kosteusvoiteen päälle luomaan ihanteellinen pohja meikkivoiteen levitykselle. Meikkivoiteen levitys kannattaa aloittaa kasvojen keskiosasta ja häivyttää kohti reunoja, jolloin lopputulos on mahdollisimman luonnollinen.

Peiteaineet sisältävät enemmän väripigmenttejä kuin meikkivoide, joten niitä käytetään paikallisesti, kun meikkivoide ei riitä antamaan haluttua peittävyyttä. Sopiva sävy valitaan peitettävän alueen sävyn mukaan käyttämällä vastavärejä. Persikan sävy häivyttää sinertäviä verisuonia ja tummia silmänalusia. Vihreä sävy häivyttää ja neutralisoi ihon punaisuutta. Neutraalit concealer-peitevärit peittävät ihon epätäydellisyyksiä. Peiteväri voidaan levittää ennen meikkivoidetta tai sen jälkeen riippuen siitä, kuinka peittävän lopputuloksen haluaa.

Meikin viimeistely puuterilla ja meikinkiinnityssuihkeella pidentää meikin kestoa. Suihke auttaa meikkiä kestämään kasvoilla pidempään ja pysymään raikkaan näköisenä ja kiillottomana koko päivän ajan.

Vaiheet täydelliseen meikkipohjaan:

1. Kosteuta ihosi ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella.

2. Levitä kasvoille ihoa hoitava meikinpohjustustuote, joka tasoittaa ihoa, helpottaa meikkivoiteen levitystä sekä pidentää meikin pysyvyyttä kiinnittämällä meikin.

3. Levitä meikkivoidetta koko kasvoille aloittaen kasvojen keskiosasta ja häivytä kohti reunoja.

4. Lisää peiteainetta peittämään ihon pieniä virheellisyyksiä. Valitse sopivan sävyinen peiteaine peitettävän alueen sävyn mukaan käyttämällä vastavärejä.

a. Persikan sävy häivyttää sinertäviä verisuonia ja tummia silmänalusia.
b. Vihreä sävy häivyttää ja neutralisoi ihon punaisuutta.
c. Neutraalit concealer-peitevärit peittävät ihon epätäydellisyyksiä.

Voit levittää peitevoiteen myös ennen meikkivoidetta ja/tai sen jälkeen, riippuen siitä kuinka peittävän lopputuloksen haluat.

5. Viimeistele meikkipohja puuterilla ja meikinkiinnityssuihkeella. Meikinkiinnityssuihke auttaa meikkiä kestämään kasvoilla pidempään ja pysymään raikkaan näköisenä.

IsaDora Perfect Base -kokoelman tuotteet

Cover Up Long-Wear Cushion Concealer peiteväri 4,2 ml

IsaDora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer on nestemäinen peiteväri, joka häivyttää ihon epätäydellisyyksiä ja tummia silmänalusia. Peitevärin cushion-kärjen ansiosta tuotetta on helppo ja nopea käyttää, ja se mukautuu täydellisesti ihon sävyyn. Runsaspigmenttinen, kosteuttava koostumus tuntuu kevyeltä ja raikkaalta. Pitkäkestoinen. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Matt Face Mist meikinpohjustus- ja -kiinnityssuihke 100 ml

Viimeistele meikkisi IsaDoran Matt Face Mist -meikinkiinnityssuihkeella. Mattapinnan jättävä suihke auttaa meikkiä kestämään kasvoilla pidempään ja pysymään raikkaan näköisenä ja kiillottomana koko päivän ajan. Suihkuta tuotetta ennen meikkiä pohjustamaan ihoa tai meikin päälle tekemään siitä kestävän. Sopii erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje silmäsi ja suihkauta tuotetta koko kasvoille pyörivin liikkein noin 20-25 cm etäisyydeltä. Anna kuivua. Öljytön. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Color Correcting Concealer Wheel peiteväripaletti 13 g

Täydellinen viiden sävyn peiteväripaletti, jonka peittävät pigmentit neutralisoivat, tasoittavat ja peittävät ihon pieniä virheitä. Käytä vastaväriä neutraloimaan: Persikan sävy häivyttää sinertäviä verisuonia ja tummia silmänalusia. Vihreä sävy häivyttää ja neutralisoi ihon punaisuutta. Concealer-peitevärit peittävät ihon epätäydellisyyksiä. Sekoita peiteväreistä omaan ihon sävyyn sopiva sävy. Korostusväri korostaa ja tuo
valoa kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu. Käyttö: Valitse sopiva sävy peitettävän alueen sävyn mukaan käyttämällä vastavärejä. Peiteväri voidaan levittää ennen meikkivoidetta tai sen jälkeen riippuen siitä, kuinka voimakkaan lopputuloksen haluat. Valoa tuova korostusväri tulee parhaiten esille meikkivoiteen päälle levitettynä. Levitä peitevoide sormin tai siveltimellä. Lämpimin sormin tuote levittyy ohuelti ja lopputulos on kevyt.

Under Cover Face Primer -meikinpohjustusvoide 30 ml

Meikinpohjustusaine luo meikille tasoittavan, mattapintaisen pohjustuksen ja pitää meikin virheettömänä pitkään. IsaDora Under Cover Primer sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka häivyttävät ihon pieniä virheitä. Kosteuttava ja rauhoittava koostumus luo pehmeän, tasaisen pinnan, jonka avulla meikki kiinnittyy ihollesi. Kaikille ihotyypeille sopiva pohjustusvoide tekee ihosta virheettömän näköisen ja silkkisen pehmeän. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Light Touch Concealer -valokynä 2,2 g

Peitevoide ja valokynä yhdessä tuotteessa! IsaDora Light Touch Concealer kirkastaa ihoa yhdellä vedolla, häivyttäen samalla sen virheitä. Pehmeästi valoa heijastava vaikutus häivyttää ryppyjä ja juonteita sekä kirkastaa sameaa ihoa. Kevyt koostumus levittyy helposti ja pysyy paikallaan koko päivän. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Face Mist -meikinkiinnitys- ja -pohjustussuihke 100 ml

Viimeistele meikkisi IsaDoran Face Mist -meikinkiinnityssuihkeella. Kosteuttava suihke auttaa meikkiä kestämään kasvoilla pidempään ja pysymään raikkaan näköisenä koko päivän ajan. Suihkuta tuotetta ennen meikkiä pohjustamaan ihoa tai meikin päälle tekemään siitä kestävän. Suihkauta iholle pitkin päivää, kun kaipaat raikastusta ihollesi! Hajusteeton. Kliinisesti testattu.