Kevään kestävin huulimeikki - katso 3 vaihetta

Kevään kestävin huulimeikki - katso 3 vaihetta

Päivitetty 27.4.2023

Näyttävä huulimeikki säilyy upeana koko päivän, kun teet pohjatyöt huolellisesti. Sipaisu kiiltoa viimeistelee huulet ja antaa mehukkaan säväyksen. 

Trendikkäät huulet ovat nyt lämpimän punaiset. Puna saattaa kuitenkin kulua huulilta nopeasti ja sitä pitää lisäillä usein.

Ei hätää, tähän on toimiva ratkaisu eli kunnollinen pohjatyö. Huolehdi, että huulesi ovat hyvässä kunnossa eli kuori ne tarvittaessa ja rasvaa säännöllisesti.

Näyttävään ja kestävään lopputulokseen tarvitset vain kolme tuotetta: huultenrajauskynän, huulipunan ja huulikiillon.

1. Käytä huultenrajauskynää

KCM kauneus kevat2023 huulimeikki juttu1 680x420 Rajaa huulesi huultenrajauskynällä vaiheittain, pieni osa kerrallaan. Rajaus pidentää meikin kestoa ja estää huulipunan karkailua juonteisiin.

Väritä huulet sitten huultenrajauskynällä kauttaaltaan. Tämä antaa hyvän pohjan huulipunalle ja lisää meikin kestoa.

2. Lisää huulipuna siveltimellä

KCM kauneus kevat2023 huulimeikki juttu2 680x420 Lisää huulipuna siveltimellä, jolloin saat levitettyä punan tasaisesti ja ohuina kerroksina. Hymyile, niin saat meikattua myös huulen sisäreunat.

3. Viimeistele huulikiillolla

KCM kauneus kevat2023 huulimeikki juttu3 680x420 Sipaisu huulikiiltoa viimeistelee huulet ja antaa niille mehukkaan säväyksen. Lisää kiiltoa vain huulten keskiosaan, jotta vaikutelmasta tulee täyteläinen. Kiilto levittyy kuin itsestään muualle huuliin.

Luot kasvoille lisähehkua, kun yhdistät punaisiin huuliin lämpimän sävyisen silmämeikin ja poskipunan. Sama poskipunan sävy voi jatkua poskilta silmäluomille.

KCM kauneus kevat2023 huulimeikki tuotekuva 680x420

Poimi nämä ostoskoriisi! Max Factor Colour Elixir Lip Liner -huultenrajauskynä 60 Red Ruby ja Maybelline New York Lifter Gloss -huulikiilto 001 Pearl, K-Citymarket, ja Milani Color Fetish The Flora Collection Lipstick -huulipuna 340 Poppy, valikoidut K-Citymarketit.