Kolme vinkkiä rasvoittuvan ja sekaihon hoitoon

Kolme vinkkiä rasvoittuvan ja sekaihon hoitoon

Väärällä hetkellä iskeviä epäpuhtauksia, kiiltelevä otsa ja päivän aikana pois valuvat meikit – kuulostaako tutulta? Kun iho ei ole tasapainossa, seuraukset näkyvät kasvoilla.

Lumenen uusi Tyyni-tuotesarja on kehitetty epäpuhtauksiin taipuvaiselle, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Koostumuksissa on hyödynnetty tasapainottavaa mesiangervoa sekä ihon pH:lle ystävällistä kosteuttavaa pohjoista lähdevettä. Sarjaan kuuluu tasapainottava seerumi, kosteusemulsio ja vaahtoava puhdistusvoide sekä Rauhoittava & tasapainottava hamppu-tehohoito.

  1. PUHDISTA OIKEIN

Rasvoittuva tai sekaiho kaipaa tehokasta syväpuhdistusta, joka ei kuivata. Ihon kuivuminen on usein yksi rasvoittumisen aiheuttajista, ja monet epäpuhtaan ihon puhdistustuotteet kuivattavat ihoa entisestään. Kun iho kuivuu, se voi yrittää korjata tilannetta tuottamalla ylimääräistä talia – ja liika tali saa aikaan ihohuokosten tukkeutumista ja kiiltelyä.

tyyni1

  1. TEHOSTA SEERUMILLA

Tasapainottava seerumi tehostaa ihonhoitorutiinia ja tuo iholle syväkosteutusta, vähentää kiiltoa sekä häivyttää ihohuokosia ja epäpuhtauksia. Levitä ennen kosteusvoidetta aamulla ja/tai illalla.

tyyni2

  1. MUISTA KOSTEUTTAA

Iho ei saa päästä kuivumaan, mutta sen ei tule myöskään tuntua rasvaiselta. Rasvoittuva iho reagoi sisäisiin ja ulkoisiin muutoksiin ympäri vuorokauden. Kosteusvoiteeksi kannattaa siksi valita tuote, joka hillitsee ihon kiiltelyä eikä tuki ihohuokosia.

tyyni3