Sekaihoa tasapainottava ja kosteuttava rutiini LUMENE Nordic Clear [Tyyni] -sarjan tuotteilla

Sekaihoa tasapainottava ja kosteuttava rutiini LUMENE Nordic Clear [Tyyni] -sarjan tuotteilla

Julkaistu 18.8.2023

Tiesitkö, että sekaiho on suomalaisten yleisin ihotyyppi*? LUMENE Nordic Clear [Tyyni] -sarja on kehitetty erityisesti rasvoittuvan ja sekaihon tasapainottamiseen ja kosteuttamiseen. Koostumuksissa yhdistyvät pohjoisen luonnon raaka-aineet ja tehokkaat aktiiviaineet kuten niasiiniamidi ja sinkki.

Näin saat tasapainotetun ihon Tyyni-sarjan rutiinilla:

  1. Sekaihon hoitamisessa huolellinen puhdistus on tärkeää epäpuhtauksien ehkäisemiseksi. Tasapainottava vaahtoava puhdistusvoide muuttuu voidemaisesta savesta kevyeksi vaahdoksi, joka puhdistaa ihon sitä kuivattamatta, jättäen sen raikkaaksi.

  2. Hemmottele ihoasi Tasapainottavalla savinaamiolla, joka vähentää ylimääräistä kiiltoa ja kuorii ihoa hellävaraisesti tehden ihosta ihanan pehmeän.

LUMENE Nordic-Clear image article 680 fiiliskuva 2

  1. Vaihtoehtona savinaamiolle voit käyttää kuorintaan sarjan Tasapainottavaa kuorintanestettä, jota ei kuulu pestä kasvoilta pois. Tuote kuorii hellävaraisesti atselaiinihapon avulla häivyttäen ihohuokosia ja tasoittaen ihon tekstuuria.

LUMENE Nordic-Clear image article 680 fiiliskuva 1

  1. Hoida ihoa Tasapainottavalla seerumilla, joka sisältää tehokkaan yhdistelmän niasiiniamidia, sinkkiglukonaattia ja rauhoittavaa pohjoista ruusujuurta. Seerumi ei tuki ihohuokosia.

  2. Ihotyypistä riippumatta ihon kosteutus on tärkeää. Tasapainottava kosteusemulsio kosteuttaa ilman rasvaista tunnetta ja jatkuvassa käytössä tasoittaa ihon sävyä.

*Lumene.com, foundation finder, 2019-2020