Lumene LÄHDE: Raikas tuulahdus kosteutusta ihollesi

Lumene LÄHDE: Raikas tuulahdus kosteutusta ihollesi

Päivitetty 25.11.2020

Katso vinkit kosteuttavaan aamurituaaliin, jolla pidät ihosi täyteläisen kimmoisana ja heleänä!

Ihon perusteellinen kosteutus ja suojaaminen haitallisilta UV-säteiltä myös talviaikaan on erityisen tärkeää. Huolellisella, mutta yksinkertaisella aamun ihonhoitorutiinilla voit varmistaa ihosi olevan suojattu ja kosteutettu koko päivän ajan.

1. Aloita aamurituaali hellävaraisella puhdistuksella

Aloita ihonhoito aamulla hellävaraisella puhdistuksella ja poista yön aikana iholle muodostuneet kuona-aineet, jotta iho on puhdas ja valmis ottamaan vastaan kosteuttavat tuotteet tehokkaammin.

Tuotevinkki: Lumene LÄHDE Puhdistusvaahto toimii aamupuhdistustuotteena mainiosti, sillä se on hellävarainen, saippuaton ja pH-ystävällinen koostumukseltaan. Ei kuivata ihoa ja jättää ihon raikkaan tuntuiseksi.

2. Syväkosteuta ja valmistele kasvot päivävoiteelle

Ennen suojaavaa päivävoidetta kannattaa tehostaa kosteutusta hoitovedellä ja/tai kosteuttavalla seerumilla, jotka auttavat voiteita imeytymään syvemmin ihon eri kerroksiin ja lukitsemaan kosteuden iholle. Näin iho pysyy päivän mittaan täydellisen kosteutettuna ja kauniin raikkaan näköisenä.

Tuotevinkki: Lumene LÄHDE Kosteuttava Hoitovesi kosteuttaa ja raikastaa ihoa samalla auttaen rutiinin seuraavia tuotteita imeytymään ihoon paremmin.

KCM LAHDE BEAUTY LOTION 680x550

Tuotevinkki: Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Seerumi on täynnä puhdasta kosteutusta ja sisältää mm. pohjoista lähdevettä sekä tehokasta hyaluronihappoa, joiden avulla se häivyttää juonteiden näkyvyyttä ja jättää ihon raikkaan heleäksi.

KCM LAHDE SERUM 680x550

3. Viimeistele kosteutus suojakertoimen sisältävällä päivävoiteella

Viimeistele ihon kosteutus suojakertoimen sisältävällä päivävoiteella ihon suojaamiseksi auringon haittavaikutuksilta. Korkean suojakertoimen sisältävä päivävoide auttaa säilyttämään kosteuden iholla sekä suojaa ihoa ennenaikaisen ikääntymisen lisäksi auringon haittavaikutuksilta. Tarvittaessa lisää täsmähoitona myös hajusteetonta silmänympärysgeeliä ja huulivoidetta. Näin iho on kauttaaltaan kosteutettu sekä valmis uuteen päivään.

Tuotevinkki: Lumenen uutuustuote LÄHDE Tehokosteuttava Päivävoide SK 30 sisältää korkean suojakertoimen haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan samalla kosteuttaen ihoa tehokkaasti ilman tahmeaa lopputulosta. Voide on ilmavan kevyt ja nopeasti imeytyvä, joten se sopii täydellisesti myös meikin alle.

Tuotevinkki: Lumene LÄHDE Kosteuttava silmänympärysgeeli ja LÄHDE Kosteuttava ja täyteläistävä huulivoide sisältävät kosteuttavaa pohjoista lähdevettä auttaen kosteuttamaan myös herkän silmänympärysihon sekä huulet.

KCM LAHDE LIP BALM 680x550

  • lisävinkki: päivän mittaan voit raikastaa ja kosteuttaa ihoa lisää kosteuttavalla suihkeella. Lumene LÄHDE Kosteuttava kasvosuihke on hienojakoinen ja raikastava suihke, joka palauttaa välittömästi ihon kosteustasapainon. Suihke sopii käytettäväksi myös meikin päällä.