Kuivashampoo, joka puhdistaa, tuuheuttaa ja piilottaa tyvikasvun!

Kuivashampoo, joka puhdistaa, tuuheuttaa ja piilottaa tyvikasvun!

Päivitetty 19.7.2022

Batiste-kuivashampoo on monitoimituote, joka pelastaa niin kiireiset aamut kuin huonot hiuspäivät, sillä se tekee hiuksista puhtaamman ja runsaamman tuntuiset hetkessä! Kuivashampoo raikastaa hiukset etenkin päivinä, kun tukkaa ei ennätä pestä. Tiesitkö, että puhtaan tunteen lisäksi Batisten eri vaihtoehdot peittävät tyvikasvun tai antavat tukalle ekstratuuheutta!

Raikasta likainen tukka

Kuivashampoo saa hiukset tuntumaan puhtaammilta, sillä sen puuterimainen koostumus imee hiuksista rasvaisuutta. Suihkauta tuotetta hiusten tyveen, anna vaikuttaa hetken ja harjaa.

Batiste käy myös hiustuoksusta, sillä eri tuoksuja löytyy jokaiseen makuun. Kokeile virkistävää Originalia tai pehmeää Blushia.

Batiste digiartikkeli 680x680 fiiliskuva1

Nopeuta aamurutiineja

Käytä kuivashampoota jo illalla. Batisten uusi Overnight Cleanse vaikuttaa hiuksissa yön yli. Ruokasooda ja aktiivihiili puhdistavat. Rentouttava tuoksu auttaa nukahtamaan. Aikaa ei kulu tukan pesuun, kun herätessä hiukset ovat puhtaamman tuntuiset.

Batiste digiartikkeli 680x680 fiiliskuva2

Piilota tyvikasvu

Jos viime värjäyskerrasta on aikaa, kokeile Batisten Hint of Colour -värillisiä kuivashampoita. Ne sävyttävät hiukset väliaikaisesti, peittäen tyvikasvun. Sävy peseytyy pois hiuksista shampoolla.
Moni tummatukkainen valitsee Dark-sävyn, joka sulautuu hyvin tummanruskeaan tai mustaan tukkaan.

Batiste digiartikkeli 680x680 fiiliskuva3

Tuuheuta

Kun kaipaat hiuksiin nopeasti muhkeutta, eikä pesuun ja föönaukseen ole aikaa, kokeile Heavenly Volumea. Se raikastaa sekä taikoo hiuksista nimensä mukaisesti taivaallisen tuuheat.

Heavenly Volume käy kaikille, mutta saa etenkin hennot ja latteat hiukset tuntumaan runsaammilta ja helpottaa liukkaiden hiusten muotoilua.