Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Näillä vinkeillä upeat hiukset rahaa ja energiaa säästäen!

Näillä vinkeillä upeat hiukset rahaa ja energiaa säästäen!

Päivitetty 24.4.2023

Vallitseva energiakriisi ja talouden heikentyminen saavat ajattelemaan arjen valintoja entistä tarkemmin. Säästäminen ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita kauneudenhoidosta luopumista. Lue alta kolme vinkkiämme, joilla säästät energiaa ja rahaa tinkimättä upeista hiuksista!

1. Vähennä kulutustasi laadukkailla tuotteilla

kcm digiartikkeli kuva1

Oikeilla tuotteilla hiukset tuntuvat sileiltä ja puhtaammilta kauemmin. Laadukkaita hiustenhoitotuotteita tarvitaan vain pieni määrä per käyttökerta, joten ne kestävät käytössä pidempään. Vaaleat hiuset saa säkenöimään raikkaina ilman kallista kampaamokäyntiä keltaisuutta poistavalla Noughty Purple Reign – hopeashampoolla.

2. Käytä asianmukaisia hiusharjoja eri tilanteisiin

kcm digiartikkeli kuva2

Valitsemalla hiusharjasi käyttötarkoituksen mukaisesti, pidät sekä hiuksesi puhtaana että harjasi käytössä pidempään. Tangle Teezer Wet Millenial Pink –harja sopii märkien hiusten harjaamiseen pesun yhteydessä tai sen jälkeen. Hyvällä harjalla harjaaminen myös levittää hiuspohjasta luontaisia hoitavia öljyjä läpi hiusten, silottaen ja luoden kaunista kiiltoa. Muista puhdistaa harjasi säännöllisesti!

3. Vähennä vedenkulutusta kuivashampoolla

kcm digiartikkeli kuva3

Hiustenpesu ei aina vaadi pitkiä suihkuhetkiä. Säästät sekä kallisarvoista aikaa että energiaa, kun pesupäivien välissä loihdit sekunneissa raikkaat ja tuuheat hiukset Batisten xxl Volume –kuivashampoolla. Ja mikä parasta, täysin ilman vettä ja föönausta!