Kulmakarvojen värjäys kotona - katso helpot ohjeet

Kulmakarvojen värjäys kotona - katso helpot ohjeet

Julkaistu 16.4.2020

Tuo kauneushoitolan tuntua kotiin ja piristä arkeasi kulmien kestovärjäyksellä! Vain 15 minuutissa saat uudenlaisen ilmeen helposti ja nopeasti kotioloissa.

Depend Kulmaväri -pakkaukset ovat saatavilla 3 eri sävyssä, joista voit valita juuri sinulle sopivan tai tarvittaessa sekoittaa sävyjä keskenään. Musta ja ruskeanmusta ovat loistovalinta tummahiuksisille, kun taas ruskea sävy sopii neutraalimpaa lopputulosta haluavalle sekä vaaleahiuksisille.

Depend Kulmaväri -pakkauksesta löydät kaiken tarvittavan kulmien kestovärjäykseen kotona. Uudistettu pakkaus sekä koostumus luo entistä intensiivisemmän lookin jopa 6 viikoksi!

Saadaksesi kokonaisvaltaisen käsittelyn ota esille myös pinsetit, joilla voit siistiä kulmakarvat värjäyksen päätteeksi.

kulmien varjays kuvitus

Näin värjäät upeat kulmakarvat

  1. Puhdista kulmakarvat huolellisesti öljyttömällä silmämeikinpuhdistusaineella.

  2. Suojaa iho värjäytymiseltä kulmien ympäriltä levittämällä rasvaista voidetta vanupuikolla. Ole varovainen, jotta voidetta ei mene värjättäviin kulmakarvoihin, sillä se heikentää värjäystulosta.

kulmien varjays1

  1. Purista 2 cm värivoidetta sekoituskuppiin.

kulmien varjaus2

  1. Lisää värivoiteen joukkoon 15 tippaa vetyperoksidia. Pidä vetyperoksidituubia ylösalaisin ja paina kevyesti, kunnes saat oikean määrän.

kulmien varjaus2b

  1. Sekoita väriseosta sekoituspuikolla n. 30–60 sekuntia, kunnes seos on tasaista ja paakutonta (erittäin tärkeää). Väriseos on levitettävä välittömästi.

kulmien varjaus2c

  1. Levitä ohut kerros valmiiksi sekoitettua värivoidetta kulmiin käyttämällä levitysharjaa. Peitä karvat kauttaaltaan juuresta kärkeen asti väriseoksella. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia sen mukaan, miten intensiivisen värin haluat. Mikäli tahdot vaaleamman värjäystuloksen, voit kokeilla ensin 2–3 minuutin vaikutusaikaa. Jos värivoidetta menee iholle, sen voi poistaa kostutetulla vanupuikolla.

kulmien varjaus3

  1. Poista väriseos ensin kuivalla vanulapulla ja sitten haaleaan veteen kostutetulla vanulapulla. Lopuksi puhdista aina levityspuikko, sekoituskuppi ja levitysharja vedellä ja tiskiaineella.

kulmien varjaus4

  1. Värjäyskäsittely on valmis! Lopuksi voit vielä siistiä mahdolliset hajakarvat kulmakarvoistasi.

kulmien varjays5