Miten valita oikeat kulmatuotteet ja sävyt – onnistu kulmien meikkauksessa

Miten valita oikeat kulmatuotteet ja sävyt – onnistu kulmien meikkauksessa

Julkaistu 25.2.2022

Kauniisti muotoillut kulmat piristävät ilmettä ja tuovat kasvoille ilmeikkyyttä. Huoliteltu ja vaivaton kulmameikki syntyy helposti vain muutamassa minuutissa oikeilla tuotteilla. GOSHilta löydät laajan valikoiman erilaisia kulmatuotteita puuterimaisesta kulmakynästä kulmakarvat kiinnittävään geeliin.

Löydä GOSH-asiantuntijan vinkkien avulla oikeat sävyt ja tuotteet, joilla muotoilet kulmat tyyliisi sopiviksi.

Kestävä ja luonnollinen lopputulos

Kulmakynä on yksi meikkipussin avaintuotteista, jolla saa helposti korostettua kulmien muotoa. Puuterimainen kulmakynä antaa kulmiin pehmeän ja luonnollisen vaikutelman. Kulmakynän kärki kannattaa pitää terävänä, jos haluat piirtää ohuita, karvamaisia viivoja kulmien sekaan tuomaan runsautta. Terävän kärjen avulla saat viimeisteltyä tarkasti myös kulmakarvan loppuosan.

Klassinen Eyebrow Pencil -kulmakynän avulla luot pehmeän puuterisen ja luonnollisen lopputuloksen. Kulmakynää voidaan käyttää kuivalle iholle, jolloin vaikutelma on pehmeä. Kostealle iholle käytettynä kulmakynän sävy toistuu iholla intensiivisempänä.

Ultra Thin Brow Pen -kulmakynän ohuen kärjen avulla yksittäisten kulmakarvojen piirtäminen on helppoa, ja sen vahamainen koostumus pysyy hyvin paikoillaan päivän aikana. Kulmat kannattaa harjata lopuksi kulmakynän toisessa päässä olevalla kulmaharjalla, joka auttaa kulmien muotoilussa ja viimeistelyssä.

GOSH KCM kuvitus 680x405 1

Kulmageeli vai laminointigeeli?

Jos kulmasi ovat kurittomat ja ne kaipaavat erityistä pitoa, Defining Brow Gel -kulmageeli asettaa kulmakarvat haluttuun muotoon. Valittavana on kirkas ja väritön geeli tai kevyesti sävyttävä vaihtoehto. Värillinen kulmageeli saattaa riittää myös yksinään, jos kulmakarvasi ovat jo luonnostaan tuuheat. Jos tuntuu, että perinteinen kulmageeli ei riitä pitämään kulmakarvoja aisoissa, Brow Lift Lamination Gel tuo äärimmäistä pitoa kulmille. Brow lift -efektin antava kulmatuote saa kulmat myös näyttämään tuuheammilta.

GOSH KCM kuvitus 680x405 2

Kaikki kätevästi samassa paletissa

Brow Kit -kulmapaletti yhdistää samaan tuotteeseen kaiken tarvittavan kulmien huolitteluun: kolme sävyvaihtoehtoa, joista sekoittaa itselle täydellinen sävy sekä kulmameikin viimeistelevä kulmavaha. Tuote kulkee myös kätevästi mukana, sillä napakka viistopäinen sivellin ja peili sisältyvät pakkaukseen.

GOSH KCM kuvitus 680x405 3

Miten valita itselle sopiva sävy kulmameikkiin?

Kulmat voi meikata monella eri tekniikalla, mutta yksi onnistuneen kulmameikin salaisuus oikean sävyinen kulmatuote. Itselle sopivan värisävyn valinnassa onkin hyvä huomioida hiustenväri, sillä paras kulmaväri on lähellä hiustesi luonnollista sävyä. Jos hiuksesi ovat värjätyt, voit katsoa sopivan sävyn tyvikasvun mukaan. Valitse lämmin sävy, jos hiuksissasi on lämpöä tai punakkuutta ja viileään taittava sävy silloin, jos hiuksesi ovat viileät.

Neutraalit ja hieman harmahtavat sävyt sopivat yleensä useimmille. Myös eri sävyjä yhdistämällä saat helposti sekoitettua itselle luonnollisen sävyn. Jos epäröit kulmavärin tummuutta, valitse astetta vaaleampi sävy. Liian tumma sävy saattaa tehdä kasvoista kalpeat ja saa kulmat näyttämään raskailta.

GOSH huomioi ympäristön ja asiakkaiden hyvinvoinnin

Tanskalainen kosmetiikkasarja GOSH Copenhagen kehittää innovatiivisia ja kestävää kehitystä tukevia meikkituotteita korkealaatuisista ja puhtaista raaka-aineista.

  • GOSH on sitoutunut kehittämään jatkossa vain vegaanisia tuotteita. Tällä hetkellä yli 70 % GOSH-tuotteista on vegaanisia, eli niissä ei ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia, kuten mehiläisvahaa.
  • Lähes 90 % GOSH-tuotteista on täysin hajusteettomia, jolloin ne sopivat herkkäihoisille ja hajusteyliherkille.
  • Kansainvälinen AllergyCertified- sertifiointijärjestö on myöntänyt monelle GOSH-tuotteelle allergiasertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus siitä, että tuote on läpäissyt tiukat toksikologien tekemät allergeenitestit ja siihen perustuvan riskiarvioinnin mukaan tuotteen kaikki raaka-aineet ovat läpäisseet riskiarvioinnin.