Kuohkea vai napakka? Poimi 4 ideaa kevään kampauksiin

Kuohkea vai napakka? Poimi 4 ideaa kevään kampauksiin

Julkaistu 21.4.2023

Kokosimme kevään kampauksiin helpot, hauskat ja hiuksia säästävät vinkit.

Jämpti ponnari

KCM kauneus kevat2023 hiukset hiuslakka wella 680x420

Siisti ja kiiltävä poninhäntä toimii niin arjessa kuin edustuskampauksenakin. Jos haluat muhkean ponnarin, tee kampaus föönattuun tukkaan. Mikäli ponnari ei asetu nätisti, kesytä se muotoiluraudalla pienissä osioissa. Saat samalla lisää kiiltoa. Kiinnitä irtokarvat hiuskiintellä tai kevyellä geelillä.

Wella Deluxe Fullness 5 -hiuskiinne 75 ml 3,01 € (3,55 €).  

Paplareiden paluu

KCM kauneus kevat2023 hiukset paplarit 680x420

Kyllä, ne ovat taas täällä! TikTok-videot pursuavat papiljottivinkkejä, ja rullissa on kieltämättä puolensa. Ne kohottavat hiuksia ja luovat muhkean kiharakampauksen ilman hiuksia kuluttavaa lämpöä. Saat kestävät kiharat, kun käytät kampauksen pohjalla muotoilutuotetta, kuten muotovaahtoa. Rullaa papiljotit kuivaan tukkaan – kosteat kutrit kuivuvat rullattuina ikuisuuden.

Ibero tarrapapiljotti 5 kpl 2,55 € (3,40 €).

Makea mandariini

KCM kauneus kevat2023 hiukset savy biozell 680x420

Kirsikkakolaa, kuparia, mansikan vivahteita...Punaisen eri sävyt hehkuvat nyt hiusmuodin huipulla. Jos haluat testata räväkkää väriä, mandariinin sävyinen hoitava sävyte on nappivalinta. Se antaa vaaleille hiuksille veikeän oranssin sävyn ja ruskeaan tukkaan kuparin vivahteen. Sävy kestää 4–8 pesua.

Biozell Color Mask Mandarin -hoitava sävyte 7,47 € (8,79 €).

Kuohkeaa, kiitos

KCM kauneus kevat2023 hiukset kuivashampoo batiste 680x420

Kuivasampoo on täydellinen muotoilutuote lasimaiselle hiuslaadulle. Se antaa juuri sopivasti kuohkeutta ja kitkaa ja on omiaan vaikkapa muodikkaan lettikampauksen pohjalle. Ja kyllä – kuivasampoo toimii myös alkuperäisessä tarkoi-tuksessaan ja freesaa tukan pesukertojen välillä.

Batiste XXL Volume -kuivasampoo 5 € (5,69 €).