Kynnet kauniiksi kotona – 4 ihanaa ideaa kauden juhliin

Kynnet kauniiksi kotona – 4 ihanaa ideaa kauden juhliin

Päivitetty 16.11.2021

Kokeile sydänkynsiä, vihreää ranskalaista, hattaraa hileillä tai maanläheistä marmorointia. Nämä neljä kynsityyliä syntyvät pelkillä kynsilakoilla – helppoa, nopeaa ja näyttävää!

Valmistele kynnet juhlaan muotoilemalla ne ensin viilalla haluttuun muotoon ja työntämällä kynsinauhat paikoilleen appelsiinipuutikulla. Pyyhi kynnet kynsilakanpoistoaineella. Lakkaa kynnet aluslakalla, joka tasoittaa kynnen pintaa ja parantaa lakkauksen kestoa sekä estää tummia lakkoja värjäämästä kynsiä.

Sydänkynnet näyttävät parhailta mantelinmuotoisissa tai stiletto-mallisissa kynsissä. Ranskalaiseen manikyyriin sopii parhaiten pehmeä suorakulmaisuus tai mantelin muoto. Muut tyylit sopivat kaiken muotoisille kynsille ja myös lyhyille kynsille.

kauneuskuvasto pikkujoulut 2021 kynnet sydankynnet 680

Sydänkynnet

Pohjalakka: Depend Nail Polish 510

Sydänkuvio: IsaDora Wonder Nail 133 Femme Fatale

Lakkaa kynsipedit vaalealla lakalla. Voit käyttää joko vitivalkoista tai luonnonvalkoista lakkaa. Anna kuivua ja lakkaa tarvittaessa toinen kerros.

Tee sitten kynsien kärkiin sydänkuvio punaisella. Voit käyttää joko viininpunaista tai kirkkaanpunaista lakkaa. Käytä kuvion tekoon kynsilakkapullon sivellintä. Anna kuivua ja toista tarvittaessa. Kun kynnet ovat kuivuneet, levitä niille väritöntä päällyslakkaa.

Vinkki: Voit koristella sydänkynnet tai osan niistä yksittäisillä kynsistrasseilla, jos kaipaat kimallusta!

kauneuskuvasto pikkujoulut 2021 kynnet vihrea karki 680

Vihreä ranskalainen manikyyri

Pohjalakka: E.Mi Lac Gel Effect Nail Polish 04 Cloud Dancer

Vihreä kärki: Essie Nail Polish 817 Lucite of Reality

Lakkaa kynsipedit luonnonvalkoisella tai muulla vaalealla kynsilakalla. Anna kuivua ja levitä tarvittaessa toinen kerros.

Kun pohjalakka on kuivunut, teippaa kynsien kärkiin sopivan levyinen kaistale kynsiteipillä tai läpinäkyvällä teipillä. Lakkaa teipillä rajattu alue vihreällä lakalla. Jos olet taitava, onnistut kärkilakkauksessa ilman teippiäkin. Anna kuivua ja lakkaa kynnet värittömällä päällyslakalla.

Vinkki: Voit valita kynsiin mitkä tahansa värit, joista pidät, mutta vihreä on nyt erittäin muodikas kynsilakkasävy. Voit myös kääntää värit toisinpäin ja lakata kynsipedit vihreällä ja kärjet vaalealla.

kauneuskuvasto pikkujoulut 2021 kynnet glitterikynnet 680

Hattaraa hileillä

Pohjalakka: IsaDora Wonder Nail 115 Water Rose

Kimallelakka: Depend Nail Polish 047

Lakkaa kynsipedit vaaleanpunaisella kynsilakalla. Voit valita joko mattalakan tai helmiäisenhohtoisen lakan. Anna kuivua ja levitä toinen kerros tarvittaessa.

Kun roosa lakka on kuivunut, levitä haluttuihin kohtiin kimallelakkaa siveltimellä niin, että kimalle peittää vaaleanpunaisen lakan vain osittain. Käytä mielikuvitusta ja luo persoonallinen tyyli!

Vinkki: Voit tehdä eri kynsistä eri näköisiä, eli käyttää kimallelakkaa vaikka vain yhden kynnen koristeluun tai lakata yhden käden kynsistä eri sävyllä ja käyttää kaikissa samaa kimalletta.

kauneuskuvasto pikkujoulut 2021 kynnet lumenekynnet 680

Maanläheinen marmorointi

Pohjalla: Lumene Pure Gloss Nail Polish 11 Luonto

Väripyyhkäisyt: Lumene Pure Gloss Nail Polish 12 Loiste

Lakkaa kynsipedit matalla nudelakalla. Anna kuivua ja levitä tarvittaessa toinen kerros.

Koristele kynnet kimaltavalla nudelakalla levittämällä sitä kynsilakkapullon siveltimellä pieniä määriä sinne tänne niin, että lopputulos muistuttaa marmorin pintaa.

Vinkki: Voit yhdistellä mitä tahansa kahta samanasävyistä lakkaa näin, kun valitset toisesta matan ja toisesta kimaltavan version.