Mavalan vinkit kestävään kynsilakkaukseen

Mavalan vinkit kestävään kynsilakkaukseen

Päivitetty 15.4.2019

Kuinka tehdä kestävä kynsilakkaus? Katso vinkit ja tutustu samalla Mavalan kevään 2019 uuteen räiskyvän iloiseen Dash & Splash -lakkakokoelmaan.

Mavalan kevään Dash & Splash -lakkakokoelma heijastelee catwalkeilla tänä keväänä nähtävää paluuta 80-luvulle. Räiskyvän iloiset värit viimeistelevät huolitellun ilmeen käsille.

Vinkit kestävään lakkaukseen

1. Hoida

Kestävä lakkaus saa alkunsa hyvästä pohjatyöstä. Hyvin hoidetut kynnet eivät lohkeile helposti, eikä lakkauslopputulos kärsi yhtä paljon. Kynsien hellävarainen viilaaminen ja kynsinauhojen hoitaminen ennen varsinaista lakkausta kannattaa, ja manikyyrisi näyttääkin terveissä käsissä kauniimmalta. Muista kuitenkin pyyhkiä mahdollinen öljyisyys kynneltä pois ennen lakkauksen aloittamista esimerkiksi kynsilakanpoistoaineen avulla, sillä liika öljyisyys saattaa edesauttaa kynsilakan lohkeilemista.

Mavalan manikyyritikkujen avulla voit varovaisesti sekä työnnellä kynsinauhat taaksepäin että puhdistaa kynsiltä ylimääräisen voiteen – kiedo pala pumpulia manikyyritikun toiseen päähän, kasta se kynsilakanpoistoaineeseen ja käy kaikki kyntesi läpi, puhdistaen ne ylimääräisestä öljyisyydestä.

Mavalalla on runsaasti hoitotuotteita erilaisiin kynsiongelmiin. Esimerkiksi Scientifique K+ kynnenlujittaja auttaa, jos sinulla on pehmeät, lohkeilevat tai liuskottuvat kynnet.

Mavala 2

2. Muista aluslakka

Aloita lakkaus aluslakalla. Levitä ohut kerros aluslakkaa kynsillesi, huomioiden myös kynsien kärjet. Levittämällä lakkaa myös kynsien kärkien reunaan suojaat kynsiäsi, ja siten pidennät lakkauksen kestoa.

Mavala 3

__3. Levitä Dash & Splash -värilakka __

Annettuasi aluslakan kuivua kokonaan, levitä kynsille suosikkisi Mavalan uusista Dash & Splash –sävyistä. Anna kuivua kokonaan, ja levitä toinen kerros tarpeen mukaan.

Mavala dash splash

4. Koristele

Halutessasi voit koristella kynsiäsi toisen lakkasävyn avulla. Kokeile tehdä kynsiisi vaikkapa avaruusteemaan sopivia geometrisia kuvioita teipin avulla. Edes taivas ei ole rajana koristeluille!

5. Levitä päällyslakka

Viimeistele lakkaus päällyslakalla. Näin lakkauslopputulos on mahdollisimman kiiltävä ja kestävä. Muista levittää myös päällyslakkaa kynsien kärkiin, parantaaksesi reunojen suojausta. Anna myös päällyslakan kuivua kokonaan.

Mavala 4