Mavalan vinkit kestävään kynsilakkaukseen

Mavalan vinkit kestävään kynsilakkaukseen

Nauti kauniista kynsistä ja inspiroidu kansainvälisistä sävyistä

Lähde maailmanympärysmatkalle Mavalan kanssa!

Haluatko kynsiisi ensin Mavalan kotimaan inspiroiman, puhtaan valkoisen Geneve-sävyn, vai kenties kauniin fuksian kuin suoraa Pariisin muotinäytöksistä? Ehkäpä Madridin kuumuus ja salsatanssin huuma päätyvät myös kynsiisi kauniina punaisena sävynä. Kerää kaikki kaupungit ja tee manikyyristäsi kansainvälinen!

Vinkit kestävään lakkaukseen:

1. Pohjusta

Usein unohdettu, mutta erityisen tärkeä askel pysyvän lakkauslopputuloksen saamiseen on hyvin tehty pohjustustyö. Hoida kynsinauhasi ensin Mavalan kynsinauhaöljyllä tai –voiteella ja viilaa kyntesi hellävaraisesti tasaisiksi. Mavalan manikyyritikkujen avulla voit varovaisesti sekä työnnellä kynsinauhat taaksepäin että puhdistaa kynsiltä ylimääräisen voiteen – kiedo pala pumpulia manikyyritikun toiseen päähän, kasta se kynsilakanpoistoaineeseen ja käy kaikki kyntesi läpi, puhdistaen ne ylimääräisestä öljyisyydestä. Liiallinen öljyisyys saattaa irrottaa lakan kynnestä ja siten aiheuttaa lohkeilua.

2. Lakkaa

Aluslakka suojaa ja vahvistaa omaa kynttä samalla pidentäen manikyyrin kestoa. Aluslakan voi myös valita omien kynsien tarpeiden mukaan: kuiville ja herkille kynsille sopii Mavalan Barrier Base Coat, liuskoittuville ja helposti katkeaville kynsille sopii Mavalan Mava-Strong ja normaaleille kynsille sopii Mavalan Super Base Coat. Aluslakka kannattaa levittää kevyellä pyyhkäisyllä myös kynsien kärkiin, jotta lakkauksesi saa suojaavan kerroksen myös kynsien reunoihin. Näin kannattaa tehdä myös päällyslakkaa levitettäessä. Ammattilaiset käyttävät tätä menetelmää geelilakkauksessa sinetöidäkseen lopputuloksen, ja sama pätee normaaliinkin kynsilakkaan! Kerrosten välillä on myös hyvä antaa lakan kuivua kunnolla, sillä pehmeäksi jäänyt lakkaus kärsii helposti kolhaisuista ja painaumista.

3. Nauti!

Annettuasi päällyslakankin kuivua kunnolla on manikyyrisi valmis. Nauti kauniista kynsistäsi! Muista kuitenkin esimerkiksi tiskatessa ja siivotessa suojata kätesi vaikkapa tiskihanskoin, jottei lakkauksesi kärsi siivousaineiden kemikaalien takia.

mavala kuvitus 680 1