Lavera - luotettavaa luonnonkosmetiikkaa

Lavera - luotettavaa luonnonkosmetiikkaa

Päivitetty 8.9.2021

Lavera-luonnonkosmetiikkasarja on yksi pioneereista luonnonkosmetiikan saralla ja sen tuotteita on valmistettu jo yli 30 vuoden ajan.

Tänä päivänä Lavera on maailmanlaajuisesti suurimpia luonnonkosmetiikan valmistajia ja sarjan tuotteita myydään 40 maassa. Löydät Lavera-tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta. Aina kun mahdollista, Laveran tuotteissa käytetään kasviperäisiä luomuraaka-aineita.

Laveran omalla tehtaalla Hannoverissa tuotetaan yli 300 luomulaatuista aktiiviainetta, joista suuri osa on yrityksen omilta viljelmiltä. Tuotteet ovat NaTrue- tai Ecocert-sertifioituja (hiustuotteet), mikä takaa tuotteiden korkean laadun lisäksi myös ympäristöystävällisen tuotannon ja eläinkokeettomuuden. Laveran tuotteet ovat biohajoavia ja 95 % tuotteista on vegaanisia. Lavera on käyttänyt englantilaisen Vegan Societyn myöntämää Vegan-sertifikaattia jo vuodesta 2004.

Laajasta tuotevalikoimasta löydät kosmetiikkatuotteet koko perheelle, päästä varpaisiin. Innovatiivisten tuotteiden kehittelyssä on aina otettu huomioon niiden sopivuus myös herkälle iholle.

lavera 680x artikkelikuva ihonhoito1

Laveran 10 laatulupausta

Lavera takaa asiakkailleen korkealaatuista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tästä kertovat myös Laveran kymmenen laatulupausta:

  • 100 % sertifioitua luonnonkosmetiikkaa laadukkaista luomukasviraaka-aineista
  • 100 % Saksassa kehitetty ympäristöystävällinen ja kestävänkehityksen tuotanto
  • 100 % ilman synteettisiä hajusteita, väriaineita, stabilisaattoreita sekä kemiallisia UV-filttereitä
  • 100 % ilman synteettisiä säilöntäaineita sekä parabeeneja
  • 100 % ilman silikoneja, mineraaliöljyjä sekä PEG-yhdisteitä
  • 100 % ilman synteettisiä hormonihäiritsijöitä
  • 100 % ilman geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO)
  • 100 % laktoositon
  • 100 % alumiinisuolaton (ACH)
  • 100 % ilman ftalaatteja ja mikromuovihelmiä

Ihonhoitotuotteet on dermatologisesti testattu ja tuotteiden toimivuus on varmistettu riippumattomin testein. Lavera vastustaa eläinkokeita.

lavera 680x artikkelikuva värikosmetiikka

Laveran värikosmetiikka

Innovatiiviset Trend Sensitiv -tuotteet kulkevat aina meikkitrendien aallonharjalla. Laadukkaat koostumukset tarjoavat luonnollisen vastineen värikosmetiikan viimeisimmille innovaatioille ja laajasta valikoimasta löydät niin meikkivoiteet, runsaspigmenttiset luomivärit ja hoitavat huulipunat kuin meikinpohjustajan ja ripsiseerumin. Luonnon mineraalit takaavat kauniit, hehkuvat värit ja korkealaatuiset luomuraaka-aineet hellivät ihoa. Lavera valmistaa itse kaikki meikkituotteet omassa tehtaassaan.

lavera 680x artikkelikuva ihonhoito2

Laveran ihonhoitotuotteet

Laveran valikoimasta löydät ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille; normaalista kuivaan ja rasvoittuvaan sekä ikääntyneen ihon vaativiin tarpeisiin, myös herkälle iholle.

Tutustu esimerkiksi laveran bestselleriin, monivaikutteiseen Re-Energising Sleeping Cream -yövoiteeseen, jonka samettinen 5 in 1 -koostumus tehokosteuttaa, uudistaa ja elvyttää ihoa, häivyttää väsymyksen merkkejä ja tekee ihosta sileän. Arvokkaat raaka-aineet kuten luomumanteli- ja luomuoliiviöljy, hyaluronihappo, luomusakkaridiyhdisteet sekä luomuviinirypäle ja E-vitamiini antavat iholle energiaa ja tekevät ihosta hehkuvan.

lavera 680x artikkelikuva vartalonhoito

Laveran vartalonhoitotuotteet

Laveran Body & Wellness Care -tuotteet hellivät herkkääkin ihoa. Suihkugeeleissa on kussakin innovatiivinen, yksilöllinen koostumus aisteja hemmottelevilla tuoksuilla; kokeile vaikka appelsiinin ja mintun tuoksuista High Vitality -suihkugeeliä jonka virkistävä ja elvyttävä Green Vitalisation -raaka-aineseos pohjautuu luomumatchaan.

Virkistävä Smooth Skin Body Scrub kuorii vartalon ihon hellävaraisilla jojobarakeilla ja jättää ihon silkinpehmeäksi.

Ihanan tuoksuiset vartalo- ja käsivoiteet imeytyvät nopeasti, pehmentävät ja kosteuttavat ihoa pitkään. Alumiinisuolattomat, hellävaraiset deodorantit antavat 24 tunnin luotettavan suojan tuoksuja vastaan.

lavera 680x artikkelikuva hiustenhoito

Laveran hiustenhoitotuotteet

Hellävarainen puhdistus ja tehokas hoito muodostavat pohjan päivittäisille kauneusrituaaleille. Laveran innovatiiviset, omassa laboratoriossa kehitetyt hiustuotteet puhdistavat ja hoitavat hiuksia luonnonmukaisilla, silikonittomilla koostumuksilla. Hiustuotelinja uudistui täysin keväällä 2020 tarjoten nyt entistä paremmin kuluttajien odotuksia vastaavat koostumukset. Uusilla koostumuksilla on Ecocert-sertifikaatti.

Miedot tensidit puhdistavat hiukset hellävaroin ja tarkoin valitut korkealaatuiset kasviöljyt, -proteiinit ja -uutteet tekevät hiuksista pehmeät, sileät ja helposti kammattavat.

Laveran Gloss & Shine -shampoon ja -hoitoaineen luomuavokadoa ja luomukvinoaa sisältävä koostumus antaa elottomille hiuksille silkkistä kiiltoa ja sileyttä latistamatta hiusta. Colour & Care -shampoo ja -hoitoaine puolestaan puhdistavat ja hoitavat värjätyt hiukset hellävaroin ja väriä säästäen. Luomugranaattiomena ja luomukvinoa vahvistavat hiuksia ja tuovat hehkua värjätyille hiuksille.

Selaa Lavera-tuotteita K-Ruoka-verkkokaupassa ›