Löydä juuri omalle ihollesi sopivin meikkivoide

Löydä juuri omalle ihollesi sopivin meikkivoide

Julkaistu 14.11.2022

Omalle iholle sopivimman meikkivoiteen löytäminen voi olla hankalaa, mutta kun tiedät millaista lopputulosta toivot ja millainen ihotyyppisi on, helpottuu päätöksen teko meikkihyllyllä. Toivotko tasaisempaa ihon sävyä, pitkäkestoisuutta, heleyttä tai kiillon kontrollointia? LUMENEn valikoimasta löydät omalle ihollesi ja tarpeillesi sopivan meikkivoiteen.

1. Tarvitsen peittävyyttä

blur meikkivoide Blur Pitkäkestoisen meikkivoiteen peittävä koostumus häivyttää ihon pieniä virheitä ja ihohuokosia antaen virheettömän, puolimatan lopputuloksen, joka kestää jopa 16 tuntia.

2. Haluan häivyttää punaisuutta

CC-colorcorrecting CC Color Correcting Meikkivoide SK 20 sisältää pohjoista puolukkaa, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä luoden luonnollisen, mutta täydellisen tasaisen lopputuloksen.

3. Ihoni kiiltää

Matte-oil-control Matte Oil-control Mattameikkivoide on täydellisen peittävä meikkivoide, joka antaa mattapintaisen lopputuloksen koko päiväksi. Tasapainottavaa pohjoista mesiangervoa sisältävä peittävä koostumus auttaa pitämään ihon kiillottoman raikkaana koko päivän.

4. Tahdon mahdollisimman luonnollisen, heleän ja raikkaan lopputuloksen

natural glow Natural Glow Heleyttävä Meikkivoide SK 20 saa ihoa kirkastavan ja kosteuttavan voimansa pohjoisesta lakasta ja luonnonmukaisesta koivunmahlasta. Kuulas, kaunis lopputulos.

5. Toivon pitkäkestoista meikkipohjaa

stay meikkivoide Stay Meikkivoide SK 30 on hoitava, puolipeittävä meikkivoide, joka antaa pitkäkestoisen ja kuulaan mattapintaisen lopputuloksen. Lopputulos pysyy virheettömänä kaikissa sääolosuhteissa ja kestää jopa hikoilun.