Maskin kestävää kauneutta Max Factorilta

Maskin kestävää kauneutta Max Factorilta

Julkaistu 8.2.2021

Max Factorin FACEFINITY -tuoteperheen meikit ovat pitkäkestoisia ja saavat meikkisi näyttämään raikkaalta jopa 24 tuntia. Tänä päivänä käytämme kasvomaskeja päivittäin jopa pitkiäkin aikoja ja se vaatii myös meikkipohjaltamme kestävyyttä.

Pitkäkestoinen kaunis meikki, joka kestää maskin aiheuttamaa hankausta

Facefinity Lasting Performance -meikkivoide on erittäin pitkäkestoinen sekä hengittävä. Hankauksen kestävyyden ansiosta se on täydellinen meikkivoide käytettäväksi kasvomaskin kanssa. Korkean suorituskyvyn koostumus; hankauksen, kosketuksen ja hienkestävän teknologiansa ansiosta meikkivoide sulautuu ihoon peittäen epätäydellisyyksiä ja jättäen kevyen tunteen iholle. Koostumus on kliinisesti testattu ja todistettu, ettei se tuki huokosia ja lisäksi se on hajusteeton ja öljytön. Saatavilla 4 eri sävyä.

Lasting Performance_maxfactor_680

Facefinity All Day Flawless -meikkivoiteessa on kaikki täydellisen meikkipohjan elementit; pohjustusvoide, meikkivoide ja peitevoide samassa, joten ei ihmekään, että tämä on Max Factor Suomen myydyin meikkivoide. Meikkivoide on pitkäkestoinen ja sisältää suojakertoimen 20. Koostumus on helppo levitää ja sen Flexi-hold™ -teknologian ansiosta mukailee kasvojen ilmeitä ja pysyy raikkaana jopa koko päivän.

All_Day_Flawless_680

Facefinity Compact -meikkipuuteri kulkee helposti käsilaukussa mukana ja meikkiä on helppo ehostaa päivän aikana pakkauksessa olevan peilin avulla. Kosteuttava, hankausta hyvin kestävä ja vettä hylkivä koostumus sisältää myös suojakertoimen 20. Tämä tuote kuuluu ehdottomasti Max Factor klassikoihin ja onkin myydyin Max Factor tuote Suomessa. Kuluttajat antoivat tuotteelle 4,3/ 5 -tähteä kuluttajatestissä.

Facefinity_Compact_680

Lipfinity 2-step ikoninen huulimaali on ollut markkinoilla jo yli 20 vuotta. Intensiviisen värin omaava tuote pysyy huulilla jopa 24 tuntia tahraamatta. Nestemäinen huulimaali levitetään applikaattorilla huulille ja annetaan hetken olla ennen pakkauksen mukana tulevan Top coat -huulivoiteen levitystä, jonka avulla saat huulista pehmeän täyteläiset ja kiiltävät. Voit myös jättää huulivoiteen pois, jolloin lopputuloksena on upea mattainen sävy.

Lipfinity_maxfactor_680