Syksyn kynsilakkatrendit

Syksyn kynsilakkatrendit

Julkaistu 14.11.2022

Mavalan kynsilakat ovat taattua sveitsiläistä laatua yli 60 vuoden kokemuksella.

Mavala Minicolor -kynsilakka on vegaaninen, pitkäkestoinen, helposti levittyvä kynsilakka kätevässä pienessä 5 ml:n pullossa. Yhdestä pullosta saa noin 10 lakkausta. Tarjolla on suuri määrä sävyjä helmiäisistä hohtaviin, kiiltävistä peittäviin ja kaikkea siltä väliltä. Suuren ympäri vuoden myynnissä olevan värivalikoiman lisäksi on tarjolla vuosittain kymmeniä toinen toistaan herkullisempia kausisävyjä ilahduttamaan eri vuodenaikoina ja sesonkeina.

Silicium:

Kynsilakan koostumusta on entisestään parannettu lisäämällä koostumukseen orgaanista piitä sisältävää yhdistettä. Piillä on merkittävä rooli kynnen vahvistumisen ja optimaalisen joustavuuden kannalta. Uusi koostumus suojaa ja auttaa vahvistamaan kynsiä, silloinkin kun ne ovat lakatut.

C2246 KOKO digiartikkeli Mavala 680x300

Syksyn kynsilakkatrendit

Mavalan Iconic Color’s -kynsilakkakokoelmassa heijastuvat syksyn muotitrendit. Muodin kokonaiskuva on yksinkertainen ja rauhoittava. Se tuo mieleen rauhallisen kävelyn syksyisessä metsässä, missä maahan pudonneet lehdet muodostavat jalkojemme alle taianomaisen, kullansävyisen maton. Tämä näkyy myös selkeytenä ja yksinkertaisuutena kynsilakkauksissa.

Inverness: Syvä, hiukan helmiäishohtoinen harmaa, ikuinen kuin kimmeltävä skottilainen järvi tähtiyössä

Detroit: Intensiivinen siniharmaa, kuin talvisten pilvien lomasta tuikkiva pehmeä valo amerikkalaisen suurkaupungin yllä

Manaus: Aistillinen syvä punainen, uhkea kuin Brasilian yön nopeatempoinen energia

Muscat: Vahva päivettyneen punaisen sävy, jonka juuret ovat Tuhannen ja yhden yön valtakunnan koskemattomassa luonnossa

Rangoon: Kiiltävä poltetun hennan sävy, kuin aasialaisen aarteen loputon loisto

Salamanca: Hienostunut hiekan sävyinen beige, suoraan kuin kutsu vaellella espanjalaisen kaupungin kujilla

C2246 KOKO digiartikkeli Mavala 680x300 2

Mavalan vinkeillä hoidat käsiä ja kynsiä

Kun sää kylmenee ja käsiä pestään ja desinfioidaan jatkuvasti, on tärkeää muistaa käsien kosteutus ja hoito. Mavalan valikoimasta löydät herkullisten kynsilakkojen lisäksi laajan valikoiman hoitotuotteita.

  1. Puhdista kynnet käyttämällä Nail Polish Remover -kynsilakanpoistoainetta. Tämä kynsilakanpoistoaine puhdistaa kynsilakan, lian sekä liiallisen rasvaisuuden kynnen pinnalta kuivattamatta kynsiä tai ihoa niiden ympärillä.
  2. Levitä kynsille esimerkiksi Super Base Coat -aluslakkaa. Aluslakka hoitaa kynnen pintaa ja parantaa samalla värilakan kestävyyttä.
  3. Levitä valitsemasi Mavala Mini -kynsilakan sävy kynsillesi ja viimeistele lakkaus käyttämällä Mavadry -päällyslakkaa. Kuivattaa lakkauksen hetkessä kosketuskuivaksi ja viimeistelee sen upealla kiillolla. Suojaa lakkausta ja syventää sen väriä.
  4. Cuticle Cream 15 ml: Hoitava ja pehmittävä voide päivittäiseen käyttöön kuiville kynsinauhoille. Voide ylläpitää kynsinauhojen joustavuutta estäen niitä kuivumasta ja repeilemästä. Hoidetut kynsinauhat antavat kynnelle huolitellun ja kauniin kehyksen. Levitä illalla pieni määrä Cuticle Cream -kynsinauhavoidetta kynsinauhoille ja kynnen tyveen, estämään kynsinauhojen kuivumista ja repeilyä.