Mavalan vinkit käsien hoitoon

Mavalan vinkit käsien hoitoon

Julkaistu 10.3.2022

Pidämmehän huolta käsistämme? Talvi on vaativaa aikaa iholle, kovat pakkaset ja lämpötilan vaihtelut kuivattavat myös käsiä. Nyt on aika hoitaa kädet kevät kuntoon.

Hoidetaan kuntoon talven kuivattamat kynsinauhat. Niiden tehtävänä on suojata kynttä ulkoisilta haittatekijöiltä ja infektioilta. Talven aikana myös kynsinauhat kuivuvat, kovettuvat ja voivat halkeilla. Hoidetut kynsinauhat antavat käsille huolitellun silauksen ja kädet näyttävät aiempaa kauniimmilta.

mavala cuticle cream MAVALA CUTICLE CREAM 15 ml -kynsinauhavoide hoitaa ja pehmittää kuivia kynsinauhoja. Kynsinauhoista tulee joustavat ja pehmeät eivätkä ne repeile enää niin helposti.

Hiero pieni määrä kynsinauhavoidetta kynsinauhoille ja kynnen tyveen iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Anna imeytyä. Kynnet näyttävät nyt kauniilta ja niiden ääriviivat ovat selkeät ja huolitellut. Viimeistele kauniit kädet kynsilakalla. Puhdista kynnen pinta huolellisesti ennen lakkausta. Käytä värilakan alla suojaavaa aluslakkaa. Mavala 002 lakka

MAVALA 002 on kaksivaikutteinen aluslakka. Se suojaa kynttä värilakan pigmenteiltä ja estää kynnen kellastumista. Lisäksi se kiinnittää värilakan tiiviisti kynteen kaksinkertaistaen kynsilakan kestoajan. 002:n ansiosta kynsi hengittää ja säilyttää elastisuutensa. Suositellaan erityisesti henkilöille, joilla on ongelmia värilakan pysyvyyden kanssa.

Levitä aluslakan päälle värilakka tai suoraan päällyslakka. Päällyslakka parantaa lakkauksen kestoa ja antaa lakalle kiiltoa.

mavala kynnenkovettaja Olemme nyt hoitaneet kynsinauhat, ja myös kynsi kaipaa erityishuomiota ja vahvistamista talven jäljiltä. Kynnen kärki on sen haurain osa. Kynttä vahvistava Mavala Scientifique K+ -kynnenkovettaja vahvistaa tätä kynnen heikointa kohtaa ja estää sitä liuskoittumasta. Tuote ei sisällä formaldehydiä. Käytetään ainoastaan kynnen kärkeen 2–3 kertaa viikossa.