WOW – Uusi upea tulokas rakastettuun Max Factor Masterpiece -ripsiväriperheeseen!

WOW – Uusi upea tulokas rakastettuun Max Factor Masterpiece -ripsiväriperheeseen!

Päivitetty 23.5.2023

Hyvän ripsivärin valitseminen on kuin kultapölyn löytäminen – haluatko maksimaalisen volyymin, maksimipituuden vai molemmat.

Onneksi Max Factorin uusin innovaatio, Masterpiece 2 in 1 Lash Wow -ripsiväri ja uusin lisäys Masterpiece-perheeseen, on kehitetty tarjoamaan sekä tuuheutta että pituutta yhdellä harjalla antaen vastauksen meikkipussin rukouksiin. Ripsivärin ainutlaatuinen kierrettävä harja luo kaksi mukautettavaa lopputulosta:

  • Ensimmäinen vaihe maksimoi ripsien pituuden erottaen ja pidentäen ripset
  • Toinen vaihe maksimoi volyymin kohottamalla ja tuuheuttamalla ripsiä

MXF 2in1 Lash Wow Masterpiece Mascara 2 Brush Close 680x680

Tämän uuden Masterpiece -koostumuksen avulla voi tehdä ripsille muodonmuutoksen päivittäisissä toiminnoissa, mikä on täydellistä mentäessä töistä suoraan treffeille tai liikuntatunnilta illanviettoon kaupungille! Yhdellä vedolla ripset pidennetään, mikä sopii täydellisesti jokapäiväiseen meikkiin töissä. Toisella vedolla monikerroksinen ripsiväri saa kauneuden ystävien ripset kohoamaan tuuheudella. Tämä kaikki johtuu uudesta läpimurtoharjasta, jolla tavoitat kaikki ripset tyvestä kärkeen ja joka kestää koko päivän sekä sytyttää äärimmäisen itsevarmuuden.

Sen lisäksi, että Masterpiece 2 in 1 Lash Wow antaa vapauden mukauttaa ripsilookin lopputulosta, se myös hoitaa ripsiäsi vegaanisella ja E-vitamiinirikkaalla koostumuksella.

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow on tuote kaikille ripsivärin käyttäjille, olitpa sitten aloittelija tai meikkiguru.

MXF 2IN1 LASH WOW PRIYANKA BTS 4 680x680

Masterpiece maskaraperhe

Keskihintainen ripsiväriperhe, Masterpiece on kuuluisa iFX harjastaan ja tämän perheen maskaroilla saat luotua klassisen kauniita ripsilookeja. Näistä perheen nimeä kantava kultaisessa pakkauksessa oleva Masterpiece maskara on saatavilla myös vedenkestävänä.

Tässä perheessä löytyy useampikin vaihtoehto, riippuen siitä millaisen lopputuloksen haluat. Mustassa pakkauksessa oleva Masterpiece MAX maskara erottelee ripset ja antaa niille samalla nimensä mukaisesti maksimaalista tuuheutta. Tämä on monen ”go-to” ripsiväri silloin kun halutaan varmasti kauniit ja säänkestävät ripset, jotka toimivat monissa eri meikkilookeissa.

Masterpiece Divine Lashes, joka on saatavilla myös vedenkestävänä, eroaa muista perheen maskaroista sillä, että siinä on tiimalasin muotoinen kuituharja ja koostumus on kevyen vaahtomainen, joka ei rasita ripsiä. Muotonsa ansiosta tavoitat harjalla yhdellä vedolla myös silmän sisä- ja ulkonurkan ripset. Divine Lashes versiot on pakattu pahvirasioihin.

MXF 2in1 Lash Wow Masterpiece Mascara Family 680x680

Mikä on sinun Masterpiece maskaravalintasi? Katso uuden Masterpiece 2in1 Lash Wow -ripsivärin video täältä: