Milani Cosmetics. Luxury that´s born inclusive, not exclusive.

Milani Cosmetics. Luxury that´s born inclusive, not exclusive.

Julkaistu 14.11.2022

Los Angelesissa 20 vuotta sitten perustetun Milani Cosmeticsin tuotteet ovat saaneet nimensä mukaisesti inspiraationsa Milanon taiteesta, muodista ja kulttuurista.

Milanin tuotteista on tullut nopeasti suosittuja ympäri maailmaa sekä meikkitaiteilijoiden että kauneusfanien keskuudessa eikä ihmekään – tuotteet ovat tunnettuja kauniista pakkausmuotoilustaan, korkeasta laadustaan sekä laajasta ja täyteläisestä sävyvalikoimastaan.

Milani tuotteet sopivat kaikille ihosävyille, mukaan lukien värikkäät ja erittäin vaaleaihoiset kuluttajat. Milani tuotteita myydään tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 50 maassa.

Milani on sertifioitu cruelty-free kosmetiikkayritys. Milani ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissa aineosia, jotka on testattu eläimillä. Vaikka Milani ei ole vegaanibrändi, Milanilla on laaja valikoima tuotteita, jotka ovat vegaaniystävällisiä.

Milani tuotteet valmistetaan aina korkeimpien laatustandardien mukaisesti Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Milani on saanut PETA- ja The Leaping Bunny Program -järjestöjen 100% Cruelty Free-sertifioinnin.

Tutustu brändin bestsellereihin ja ihastu! Koko valikoimaan pääset tutustumaan valikoiduissa Citymarketeissa.

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 on monitoimimeikkivoide, jossa on meikkivoide ja peitevoide samassa. Kevyt, kerrostettava koostumus tarjoaa keskivahvan tai täyden peittävyyden sekä luonnollisen mattapinnan. Helposti levittyvä öljytyn koostumus on vedenkestävä ja pysyy kauniina koko päivän. milani conceal 680

Milani Baked Blush poskipunat ovat runsas pigmenttisiä ja erittäin kerrostettavia. Satiiniset ja kimaltelevat sävyt näyttävät iholla kauniilta ja luonnollisilta. Näillä upeilla persikan ja ruusun sävyillä luot hehkuvan lopputuloksen. Baked Blush poskipunat ovat vegaanisia. milani blush 680

Milani Highly Rated Anti Gravity Mascara tuo ripsiin volyymia, pituutta ja kohotusta. Intensiivisen musta ripsiväri sisältää ravitsevaa risiiniöljyä, joka takaa ripsivärin kauniin levittymisen ripsiin ilman paakkuja. Tiimalasimaisen muotonsa ansiosta harja yltää jokaiseen ripseen erotellen ja levittäen ne täydellisesti. Tuote on vegaaninen. milani mascara 680

Milani Color Fetish on erittäin kermainen, pigmenttirikas huulipuna, jota löytyy useissa herkullisissa sävyissä. Ylellisen pehmeän samettimattapintaisen viimeistelyn ansiosta huulipuna liukuu saumattomasti huulille ja antaa täyden peittävyyden yhdellä vedolla. Pitkäkestoinen koostumus auttaa pitämään huulet sileinä ja pehmeinä kosteuttavan hyaluronihapon ansiosta. Color Fetish huulipunat ovat vegaanisia. milani huulipunakooste 680

Milani Make It Last - sarjan pitkäkestoiset pohjustus- ja viimeistelysuihkeet lukitsevat tehokkaasti meikin paikoilleen ja tekevät korjauksista menneisyyttä. Sopii käytettäväksi puhtaalle iholle sellaisenaan tai juuri levitetylle meikille, jotta se kestää koko päivän ja myös koko yön. Valikoimasta löytyy myös rasvaiselle iholle sopiva mattasuihke sekä tehokosteuttava pohjustus- ja viimeistelysuihke.

milani make-it-last 680