GOSH Copenhagen kehittämässä laatua ja vastuullista kauneutta

GOSH Copenhagen kehittämässä laatua ja vastuullista kauneutta

Päivitetty 6.9.2021

Tanskalainen kosmetiikkasarja GOSH Copenhagen kehittää innovatiivisia ja kestävää kehitystä tukevia meikkituotteita laadusta tinkimättä. Löydät sarjan tuotteet nyt kauneusosastolta valituista K-Citymarketeista.

Seuraatko kosmetiikkatrendejä ja etsit jatkuvasti uusia, kekseliäitä kauneustuotteita? Kaipaatko vinkkejä kestävään meikkiin?

GOSH Copenhagen on tuotekehittänyt ja valmistanut kosmetiikkatuotteita jo yli 50 vuoden ajan. Sarjan tuotteissa korkealaatuiset, puhtaat ja vegaaniset ainesosat, vastuullisuus ja kestävä kehitys yhdistyvät väreillä ilotteluun, kimallukseen ja kuultoon. GOSH kehittää jatkuvasti toimintaansa entistä ympäristöystävällisempään suuntaan tuotteiden laadusta tinkimättä. Tuotekehitys, tuotteiden hiilineutraali valmistus ja niiden jakelu tapahtuvat yrityksen Tanskassa toimivan pääkonttorin kautta. Tuotteita myydään yli 80 maassa.

GOSH KCM kuvitus 680x405 1

Kosmetiikkapakkauksia meristä kerätystä Ocean Waste Plastic -kierrätysmuovista

GOSH on mukana Ocean Waste Plastic -yhteistyössä, jonka avulla mereen kertynyttä muovia kierrätetään ja käytetään pakkausten valmistuksessa. Esimerkiksi jokaisen GOSH Chameleon Foundation -meikkivoiteen pakkaus auttaa poistamaan 10 muovikassia meristä. Lisäksi suurin osa GOSH-tuotteista on vegaanisia ja hajusteettomia, ja ne valmistetaan korkealaatuisista ja puhtaista raaka-aineista. Osa valikoiman tuotteista on saanut allergiasertifikaatin, joka takaa tuotteen sopivuuden herkkäihoisille.

Lue lisää Ocean Waste Plactic -tuotteista täältä.

GOSH KCM kuvitus 680x405 2

3 x paras GOSH-tuote lämpimään säähän

1. Chameleon Primer Anti-Wrinkle -pohjustustuote antaa tasaisen pohjan meikille

Meikiltä toivotaan kestävyyttä kesällä. Anti-age-vaikutteinen meikinpohjustaja sulautuu ihon sävyyn ja antaa sille kaunista hehkua ja kosteutusta sekä auttaa häivyttämään juonteita. Se helpottaa meikkivoiteen levitystä ja pidentää meikin kestoa. Voit käyttää pohjustajaa myös sellaisenaan, kun haluat kevyen ja luonnollisen meikkipohjan. Allergiasertifioitu, hajusteeton ja vegaaninen.

2. Waterproof Setting Powder -vedenkestävä irtopuuteri kiinnittää meikin

Ei enää meikin tahrimia vaatteita! Innovatiivinen silkinpehmeä irtopuuteri tekee meikistä pitkäkestoisen ja tahraamattoman ja jättää jälkeensä luonnollisen mattapinnan. Irtopuuteri kiinnittää meikin ja tekee siitä vedenkestävän. Työstä irtopuuteria huolellisesti meikin päälle, niin saat meikin kestämään joka säällä! Väritön koostumus sopii kaikille ihonsävyille. Hajusteeton ja vegaaninen.

3. Matte Eye Liner -rajauskynällä loihdit näyttävät ja kestävät silmänrajaukset

Haussa runsaspigmenttinen ja kestävä silmänrajauskynä? Värikkään silmänrajauskynän voidemainen, runsaspigmenttinen koostumus levittyy vaivattomasti ja tasaisesti iholle. Rajauskynän vedenkestävä ja pitkäkestoinen koostumus auttaa silmämeikkiä pysymään siistinä koko päivän. Leikittele rajauksilla, loihdi värikäs yhden sävyn rajaus tai yhdistele rohkeasti eri sävyjä – tänä kesänä meikissä saa olla väriä. Matte Eye Liner sopii käytettäväksi myös silmän sisärajauksena. Rajauskynä on saatavilla 12 eri sävyssä. Allergiasertifioitu, hajusteeton ja vegaaninen.

GOSH KCM kuvitus 680x467 3

Muutos voi olla kaunista! Katso ja tutustu, miten Gosh on muuttamassa maailmaa.

Katso Gosh-tuotteiden saatavuus myymälöissä täältä.