Millainen tarve, sellainen harja

Millainen tarve, sellainen harja

Julkaistu 7.2.2022

Omiin tarpeisiin ja omille hiuksille sopiva harja on yksi hyvän hiuspäivän salaisuuksista. Lue alta Iberon vinkit hiusharjan valintaan.

Hellittelyä hiuspohjalle

Hyvinvoiva hiuspohja luo pohjan hyvinvoiville hiuksille. Iberon kasvikuitupohjaisen spiraaliharjan joustava runko myötäilee päänahkaa, jolloin sen joustavat piikit hierovat hiuspohjaa jokaisella harjanvedolla. Hieronta stimuloi päänahan verenkiertoa parantaen sen ja siten hiusten hyvinvointia.

Ibero hiusharjat kuva1 600x414

Luottoharja arkeen

Iberon bambuvartiset monitoimiharjat ovat kiireisten aamujen luottokavereita. Niiden luonnonharjakset kuljettavat hiuksen luonnollisia öljyjä tyvestä latvaan hoitaen hiusta ja luoden upeaa kiiltoa. Ohuet nailonpiikit selvittävät samalla hiuksia, mutta herkimmille hiuksille riittää täysin luonnonharjaksinen harja. Valitse harjan koko hiusten pituuden tai paksuuden mukaan; mitä runsaammat hiukset, sitä suurempi harja.

Ibero hiusharjat kuva2 600x314

Takkutukalle

Erityisen takkuiseen menoon sopii pitkä- ja ohutpiikkinen harja, kuten Iberon kierrätysmuovivartinen uutuus. Vaikka kuinka tekisi mieli harjata takut tavalliseen tapaan, takkujen selvitys on hyvä aloittaa latvasta. Muuten takut vain liikkuvat tyvestä latvaan, ja lopulta vastassa on kaikkien takkujen äiti.

Ibero hiusharjat kuva3 600x415

Pörröpäiviin

Runsaat, pörröiset ja helposti sähköistyvät hiukset ilahtuvat Iberon bambupiikkisestä lapioharjasta. Hellävaraiset ja harvat bambupiikit eivät luonnonmateriaalina sähköistä hiusta, ja suurella harjalla saa nopeasti harjattua paksuimmankin pehkon.

Ibero hiusharjat kuva4 600x430