4 vinkkiä hiusten harjaukseen!

4 vinkkiä hiusten harjaukseen!

Päivitetty 8.7.2021

Tiesitkö, että hiusharjoissa on eroa, ja että oikea harjaustapa vähentää hiusten katkeilua merkittävästi?

Hiusharjalla ja harjaustekniikalla on iso vaikutus hiusten kuntoon. Rakastettu selvitysharjojen edelläkävijä Tangle Teezer luottaa patentoidun harjasteknologian voimaan. Erimittaiset, joustavat harjakset ovat erittäin hellävaraiset kaikille hiuslaaduille, ja jokaiselle löytyy sopiva harja.

Tangle Teezer fiiliskuva1 680x680 1. Takut auki

Haastavimmat takut kannattaa selvittää suihkussa, kun hiuksissa on hoitoainetta. Aloita selvitys aina hiusten latvasta ja avaa takut varovasti edeten kohti päälakea. Jos harjaat takut tyvestä latvaan, solmut vain kiristyvät entisestään. The Wet Detangler -selvitysharja on suunniteltu erityisesti märille hiuksille ja pysyy vartensa ansiosta hyvin kädessä.

Tangle Teezer fiiliskuva2 680x680 2. Föönaa kuohkea ja kestävä kampaus

Parhaiten hiuksiin saa tuuheutta ja sileyttä, kun tukan föönaa kunnon harjan kanssa. Easy Dry & Go -hiusharjan kiilamaiset harjakset yhdessä ilma-aukkojen kanssa auttavat kohottamaan tyveä, nopeuttavat kuivaamista sekä vähentävät pörröisyyttä.

Lopputuloksena on ilmava ja kiiltävä kampaus, joka saa hiukset näyttämään elinvoimaisemmilta.

Tangle Teezer fiiliskuva3 680x680 3. Harja hiuslaadun mukaan

Paksu tai karhea tukka tarvitsee selvitykseen harjan, jossa on pidemmät ja jäykemmät harjakset. Tangle Teezerin klassikkomalli The Original on oikea monitoimiharja, sillä se sopii sekä kostealle että kuivalle tukalle.

Hennot tai hauraat katkeavat herkästi. The Fine & Fragile -harjan joustavat harjakset selvittävät hellävaraisesti katkeilua vähentäen.

4. Muista hiusharjan puhdistus

Harjaan kertyy hiuksia, pölyä, talia, hiustuotteita ja kuollutta ihoa. Jos harjaa ei putsaa säännöllisesti, harjan lika ja tali rasvoittavat puhtaat hiukset ja hiuspohjan.

Poista irtohiukset harjasta joka käyttökerran jälkeen. Harja kannattaa pestä kuukausittain. Pese ja liota harjaa lämpimässä sampoovedessä. Huuhtele ja anna kuivua kunnolla.

Hellävaraiset Tangle Teezer -tuotteet saatavilla K-Citymarketista.