MISSHA - aitoa korealaista ihonhoitoa

MISSHA - aitoa korealaista ihonhoitoa

Päivitetty 22.4.2021

MISSHA -sarjan tuotteet K-Citymarketien kauneusosastoilta.

MISSHA on yksi tunnetuimmista korealaisista kosmetiikkabrändeistä

Korealaisen ihonhoidon salaisuus piilee ihon puhdistuksessa ja kosteutuksessa. Hyvin puhdistettu ja valmisteltu iho pystyy ottamaan vastaan hoitavia, suojaavia ja kostettavia ainesosia, ja kosteutuksen tulee ulottua ihon näkyvää pintaa syvemmälle. MISSHA -sarjan tuotteet ovat vesipohjaisia ja niiden vesimolekyylit ovat niin pieniä, että ne pääsevät imeytymään ihon syvempiin kerroksiin.

Puhdistusöljyn ja -vaahdon sekä kuorinnan jälkeen iho on valmis ottamaan vastaan kasvoveden, seerumin ja voiteen kosteuttavat mineraalit, jotka myös suojaavat ihoa kuivuudelta ja ilman epäpuhtauksilta. Jokaista sarjan tuotetta voi käyttää yksin tai yhdessä, jolloin ne täydentävät toistensa vaikutuksia. Tuotteet sopivat kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Ikääntyvä iho saa lisävoimaa sarjan Time Revolution Vitaly -tuotteista.

Tutustu MISSHA-tuotteisiin

MISSHA Pure Source Pocket Pack -naamiot

Kätevät Pocket Pack -naamiot lisäävät elinvoimaa ja energiaa iholle ja kulkevat mukanasi esimerkiksi matkoilla. Valitse itsellesi sopiva naamio sen perusteella, millaista hoitoa oma ihosi juuri nyt kaipaa.

Missha-Pure-source

MISSHA Ice Tears -sarja

Kosteuttava ihonhoitosarja sisältää muun muassa mineraalipitoista jäätikkövettä, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Missha-Ice-tears

MISSHA BB-voiteet

BB-voide kosteuttaa ihoa ja peittää sen pienet virheet. BB-voiteen sisältämä erittäin korkea aurinkosuojakerroin auttaa ennaltaehkäisemään auringon UV-säteilyn aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Missha-BB-voiteet

MISSHA Mascure Solution Sheet Mask -kangasnaamiot

Tehokkaiksi todistetut aktiiviaineet, kosteuttava koostumus ja ihon kuntoa parantava vaikutus. Sisältää ihoa elvyttäviä ja sen tekstuuria parantavia ainesosia.

 • MISSHA Mascure Rescue Solution Sheet Mask: Madecassoside auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan kuivaa ja ärtynyttä ihoa
 • MISSHA Mascure Hydra Solution Sheet Mask: Hyaluronihappo kosteuttaa kuivaa ihoa.
 • MISSHA Mascure Moisture Barrier Solution Sheet Mask: Naamio sisältää keramidia, joka estää ravinteiden menetystä ihosta. Vahvistaa ja tuo iholle kosteutta.

MISSHA KMC Mascure 1200x1200

MISSHA Airy Fit Sheet Mask

 • Cucumber: Kurkku-uutetta sisältävä kangasnaamio puhdistaa ihoa tuoden sille paljon kosteutta. Ihanteellinen kuivalle iholle.
 • Green Tea: Vihreä tee -uutetta sisältävä kangasnaamio kosteuttaa intensiivisesti ja ehkäisee kuivaa ihoa. Riisipaperi on tavallista paperia puolet ohuempaa ja kevyempää, mikä saa naamion tuntumaan kuin toiselta ihokerrokselta aktiivisten ainesosien imeytyessä tehokkaammin.
 • Shea Butter: Sheavoita sisältävä kangasnaamio tuo iholle silkkisen kerroksen ja lisää kosteutta!
 • Pearl: Helmiäisuutetta sisältävä kangasnaamio tekee ihosta säteilevän ja tarjoaa sille välttämättömiä mineraaleja! Helmet tuovat iholle valoa ja tekevät ihosta pehmeän.

MISSHA KMC Airy-fit B 1200x1200

MISSHA Super Seed Cleansing Foam

Puhdistusvaahto sopii erityisesti herkälle iholle ja ikäsuositus sen käyttöön on teini-iästä lähtien. Tuote on helposti vaahtoutuva ja se sisältää luonnonkasvien uutteita. Valikoimasta löydät kaksi eri vaihtoehtoa:

 • Vihreä tee: rauhoittaa, sopii hilseilevälle ja kuivalle iholle
 • Mustikka: ravitsee ihoa, kiinteyttää ja tekee ihon elastisemmaksi

Käyttö: Kostuta kädet ja kaada puhdistusvaahtoa käsiin. Hiero käsiä kunnes aine vaahtoutuu. Hiero vaahto kasvoihin. Huuhtele lopuksi kasvot vedellä.

Missha-Super-Seed-1200x1200

Time Revolution Vitality -ihonhoitosarja

Sarjan ravitsee ja hoitaa ikääntyvää ihoa, silottaa ryppyjä ja tasoittaa ihon väriä. Tuotteiden ainesosat sisältävät karpalo-, granaattiomena- ja hibiskus-uutteita. Tuotteet tekevät ihosta silkkisen pehmeän ja hohtavan. Sarja sopii kaikille ihotyypeille ja ikäsuositus sarjan käyttöön on 35+.

Missha-Revolution-1200x1200

Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask ja Super Aqua Cell Renew Snail Cream

Etanasarjan tuotteet sisältävät 70 % etanan limaa, joka edesauttaa ihosolukon uusiutumista ja tasoittaa ihon väriä. Tuotteet soveltuvat myös aknen hoitoon ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Ikäsuositus tuotesarjan käyttöön on 25+.

 • Naamio: Stressin vastainen, rauhoittava, solujen uusiutumista edistävä sekä ravitseva naamio imeytyy ihoon vaivattomasti kaksiosaisen hydrogeelinaamion ansiosta. Käyttö: Levitetään puhdistetuille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 20-40 min.
 • __ Cream: __ Voide hoitaa aknea, pienentää ihohuokosia, tasoittaa ihon väriä ja vaalentaa pigmentoitunutta ihoa. Käyttö: Levitä voide puhdistetuille kasvoille.

Missha-Snail-1200x1200

K-Beauty

Korealainen ihonhoito eli Korean Beauty on noussut viime vuosina ilmiöksi maailmalla. K-Beauty perustuu päivittäin useilla eri tuotteilla tehtävään, jopa kymmenvaiheiseen ihonhoitorutiiniin, jonka avulla ihosta tulee kuulas, tasainen ja täydellisesti kosteutettu. Jos monivaiheinen hoitorutiini kuulostaa raskaalta, niin ei hätää: vaiheita voi yhdistellä tai jättää välistä. Kaikkea ei tarvitse tehdä joka ilta, vaan yksi perusteellisen hoidon hemmotteluilta viikossa riittää mainiosti täydentämään arkihoitoa.

Laaja tuotevalikoima

MISSHA tarjoaa korkealaatuisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Tämä filosofia on viittoittanut brändin tietä lähes kaksi vuosikymmentä ja tehnyt siitä yhden K-beauty-osaamisen parhaista esimerkeistä. MISSHAn erittäin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kasvo- ja ihonhoitotuotteita, värikosmetiikkaa sekä hiustenhoitotuotteita.

Tuotteiden kehityksen taustalla korealaisen ihonhoidon pitkät perinteet

Tuotteiden tehokkuus ja laatu ovat laajalti tunnettuja, mikä näkyy erityisesti asiakastyytyväisyydessä ja brändin suosion kasvuna. Tuotteiden kehityksen takana on kuitenkin perusteellinen tuotetutkimus, joka perustuu ihon moninaisuuden ja vaatimusten syvälliseen ymmärtämiseen. MISSHAn panostus tuotetutkimukseen ja tuotteiden testaukseen tekee tuotteista käyttäjäystävällisiä, turvallisia ja ennen kaikkea tehokkaita. 

Vaikka MISSHAn tuotteet valmistetaan Koreassa huippumoderneilla tuotantolinjoilla, niiden kehittäminen nojaa korealaisen ihonhoidon pitkään perinteeseen. Tuotteiden tärkeimmät ominaisuudet perustuvat luonnon omien vaikuttavien aineiden käyttöön. Tuotekehityksessä kiinnitetään erityisesti huomioita tuotteiden allergisoivien vaikutusten minimoimiseen.

Tänä päivänä MISSHAn myymälöitä on maailmanlaajuisesti yli 300, ja Korean lisäksi brändi on kasvattanut suosiotaan erityisesti Yhdysvalloissa, Australiassa, Kiinassa ja Japanissa.

Missha-tuotteet saatavilla K-Citymarketeista ja verkkokaupasta.