Natuk - Uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja nyt K-Citymarketeissa

Natuk - Uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja nyt K-Citymarketeissa

Julkaistu 24.4.2023

Inspiroidutko sinäkin Suomen metsän aarteista ja villinä kasvaneista kukista, kuin Natuk? Löydät kosteuttavat Hydra Boost -tuotteet nyt myös kauneusosastolta valituista K-Citymarketeista.

Natuk on villinä kasvamista

Elämyksellinen Natuk on raikas tuulahdus luonnonkosmetiikan valikoimaan. Korkean kotimaisuusasteen Natuk-tuotteet tuotetaan Herttoniemessä ja niille on myönnetty FI-Natura-sertifikaatti.

Tuotteissa hyödynnetään sekä luomulaatuisia raaka-aineita että Suomen luonnossa vapaina kasvaneita villikukkia, jotka on poimittu ammattitaitoisten kerääjien toimesta luontoa kunnioittaen. Natuk kannustaa olemaan juuri sellainen kuin olet – kultainen ja täynnä ihmeitä.

C2317 KOKO digiartikkeli Natuk kuvitus1 680x730

Ihonhoitotuotteet kuin kukkakimppu

Tuotelinjan sydämessä on kokonaisvaltainen ja tehokkaasti kosteuttava ihonhoitorutiini, joka hellii niin ihoa kuin mieltä.

Koostumuksia tähdittävät Suomen luonnosta poimitut villikukat, kuten maitohorsma, mesiangervo ja kanerva. Tuotteita yhdistävänä raaka-aineena käytetään ihoa kosteuttavaa metsän aarretta, luomulaatuista koivunmahlaa. Luonnosta poimitun kukkakimpun elementit täyttävä tuotelinja omaa luontoa ilmentävän, raikkaan tuoksun läpi tuotelinjan.

Tunnetko jo kierrätettävät ECO UV -pakkaukset? Täydellinen vaihtoehto luonnonkosmetiikassa

Natuk-tuotteet on pakattu tyylikkäisiin ECO UV -lasista valmistettuihin pakkauksiin. Materiaali suojaa tuotteita UV-säteilyltä ja ympäristön vaikutuksilta, kuten valolta. ECO UV -lasi mahdollistaa myös vähäisemmän lisä- ja säilöntäaineiden käytön, tehden materiaalista täydellisen pakkauksen luonnonkosmetiikalle.

Kiertotalouden toteutuminen on meille tärkeää - pakkauksen osat on helppo kierrättää pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaisesti.

C2317 KOKO digiartikkeli Natuk kuvitus2 680x406

Luo mieleisesi ihonhoitorutiini: hyvinvoiva ja kosteutetun kuulas iho

Natuk Hydra Boost -tuotelinja sisältää seitsemän tehokkaasti kosteuttavaa ihonhoitotuotetta, jotka vievät kohti hyvinvoivaa ja kuulaan kukoistavaa ihoa. Tuotteet on kehitetty aitoon tarpeeseen kokemuksesta herkkäihoisena kuluttajana, ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Puhdistusgeelin raikas ja mieto koostumus sisältää yhdistelmän kasviperäisiä tensidejä, jotka puhdistavat ihon hellävaraisesti ja kuivattamatta.

Hoitovesisuihke tukee ihon uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Suihkutettava hoitovesi sisältää muun muassa kosteuttavaa suomalaista luomukoivunmahlaa ja ihon uusiutumista tukevaa PHA-happoa.

Kosteuttava kasvovoide hoitaa ihoa luomukoivunmahlan, hamppuöljyn ja hamppuproteiinin voimin. Voide kosteuttaa ja auttaa vähentämään ihon karheutta.

Heleyttävä silmänympärysvoide saa katseen säteilemään. Hyaluronihappoa sisältävä seerumimainen silmänympärysvoide heleyttää silmänympärysihoa, tehden ilmeestä välittömästi virkeämmän.

Kosteuttava kasvoseerumi kosteuttaa ihoa, tehden ihosta pehmeän. Seerumi sisältää luomukoivunmahlan ja kanervauutteen lisäksi ruusujuuren kasvikantasolu-uutetta, joka auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ihoa.

GLA-kasvoöljy antaa iholle uutta elinvoimaa suomalaisen hampun, purasruohon ja skvalaanin voimin. Korkea pitoisuus GLA:ta helpottaa kuivan ja ärtyneen ihon kiristelyä, tuoden iholle miellyttävän tunteen.

Kuoriva naamio kuorii ihoa kevyesti, samalla kosteuttaen ja kirkastaen ihoa. Luomukoivunmahla, ksylitoli ja koivunkuorijauhe hoitavat ja auttavat uudistamaan ihoa.