Näin hoidat ihosi hehkuvaksi - 4 neuvoa

Näin hoidat ihosi hehkuvaksi - 4 neuvoa

Päivitetty 4.3.2022

Haluatko karistaa kasvoilta talven tuoman kuivuuden ja sameuden? Näin kosteutat ja kirkastat ihosi hehkuvaksi kevääseen. Se onnistuu K-Citymarketin laadukkailla kosmetiikkatuotteilla helposti kotona.

1. Puhdista iho huolellisesti

Ilman huolellista pesua iho ei voi hyvin. Sen pinnalle kertyy päivän aikana talia, pölyä ja saasteita, jotka eivät lähde pelkällä vedellä. Puhdista siis kasvot 1–2 kertaa päivässä, meikkaatpa tai et. Valitse ihotyypillesi sopiva hellävarainen putsari. Viimeistele puhdistus kasvovedellä, joka tasapainottaa ihon pH-arvon. Prebiootteja sisältävät tuotteet auttavat tukemaan ihon mikrobiomia eli luontaista suojamekanismia ja siten suojaamaan ihoa.

2. Kuori iho säännöllisesti

Ihon pinnalle kertyvä kuiva ihosolukko voi tehdä ihosta pintakuivan ja epätasaisen sekä samean värisen. Silloin hoitotuotteet eivät imeydy kunnolla eikä meikki näytä kauniilta. Auta ihoa kuorimalla kasvojen iho kerran viikossa tai kahdessa. Hellävarainen tapa kuoria ovat hedelmähapot AHA ja PHA. Jälkimmäiset sopivat myös hyvin herkälle iholle. Kokeile kirkastavaa ja kuorivaa naamiota tai yöksi iholle jätettävää kuorivaa seerumia.

3. Kosteuta ihoa hyaluronihapon avulla

Hyaluronihapolla on kyky sitoa itseensä valtavasti vettä. Hyaluronihapposeerumi tehokosteuttaa ihoa ja parhaimmillaan myös vilkastaa ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa. Kosteutettu iho tuntuu kimmoisalta ja näyttää sileältä.

4. Kirkasta ja suojaa ihoa C-vitamiinilla

Kun haluat kirkastaa ihoa, käytä iholle C-vitamiinia. Lisäksi se auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja kiinteänä. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka myös suojaa ihoa happiradikaaleilta, jotka vanhentavat ennenaikaisesti.

KCM jatkuva kauneus 3 2022 ihonhoito artikkelikuva2 680 x 420 Geelinaamion ja yöseerumin AHA-hapot kuorivat ihoa hellästi: Lumene [Valo] Nordic-C Kirkastava geelinaamio 26,90 €. Lumene [Valo] Nordic-C Kirkastava yöseerumi 29,90 €. Hyaluronitiivisteen hyaluronihappo ja C-vitamiini kosteuttavat ja kirkastavat ihoa: Lumene [Valo] Nordic-C Kirkastava ja silottava hyaluronitiiviste 28,90 €.

KCM jatkuva kauneus 3 2022 ihonhoito artikkelikuva1 680 x 420 Hyaluronihapposeerumit sitovat ihoon vettä tehokosteuttaen sitä: Nivea Hydra Skin Effect Boosting Serum 14,20 €. Nivea Hyaluron Cellular Filler Hyaluronic Acid Serum 22,90 €. Prebioottipuhdistusmaito ja -kasvovesi auttavat tasapainottamaan ihoa: L300 Balancing Toner with Prebiotic 6,65 € ja L300 Cleansing Milk with Prebiotic 6,65 €.

*Kaikki tuotteet K-Citymarket tai valikoidut K-Citymarketit. *