NÄKYVÄSTI PUHTAAMPI IHO 7 PÄIVÄSSA – NIVEA DERMA SKIN CLEAR -TUOTTEILLA!

NÄKYVÄSTI PUHTAAMPI IHO 7 PÄIVÄSSA – NIVEA DERMA SKIN CLEAR -TUOTTEILLA!

Julkaistu 14.11.2022

Uusi NIVEA Derma Skin Clear -tuotesarja on kehitetty erityisesti epäpuhtaan ihon hoitoon. Tuotteet puhdistavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti, antaen näkyvät tulokset vain 7 päivässä!

Yleisintä epäpuhdas iho on teini-ikäisillä ja heistä neljä viidestä kärsiikin aknesta tai epäpuhtaasta ihosta. Epäpuhdas iho voi kuitenkin vaivata vanhempanakin ja lähes 80 % ihmisistä kärsii aknesta jossakin vaiheessa elämää. *

Derma-skin-triple 680

Uudet NIVEA Derma Skin Clear -tuotteet sekä puhdistavat että kirkastavat ihoa ja vähentävät näkyvästi epäpuhtauksia muun muassa salisyylihapon ja niasiiniamidin avulla. Sarjaan kuuluu kemiallinen kuorinta, kasvojen puhdistusgeeli, kasvovesi ja kuorintavoide – kaikki vegaanisia ja kliinisesti testattuja.

Luo uutuustuotteilla toimiva ihonhoitorutiini, jonka avulla saat ihostasi näkyvästi puhtaamman ja kirkkaamman vain 7 päivässä. Käyttämällä tuotteita yhdessä ja säännöllisesti, saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Derma-skin-triple2 680

Tutustu tuotteisiin:

NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator -kemiallinen kasvojenkuorintavoide yöksi sisältää korkean pitoisuuden (8 %) AHA/BHA-happoja (glykoli- ja salisyylihappo) ja niasiiniamidia. Kemiallinen kuorinta toimii yön aikana keratolyyttisesti ja vähentää epäpuhtauksia sekä ehkäisee niiden syntymistä. Kuorintavoide parantaa ihon rakennetta ja tekee ihosta puhtaamman vain seitsemässä päivässä. Sopii jokailtaiseen käyttöön.

NIVEA Derma Skin Clear Anti-Blemish Wash Gel -kasvojenpuhdistusgeeli syväpuhdistaa ihon, poistaa iholta ylimääräistä öljyä ja puhdistaa ihohuokoset. Sisältää salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Sopii käytettäväksi aamuin illoin.

NIVEA Derma Skin Clear Toner -kasvovesi kosteuttaa ihoa ja palauttaa epäpuhtaan ihon tasapainon. Kasvoveden vaikuttavat aineet ovat salisyylihappo ja niasiiniamidi. Ei tuki ihohuokosia. Parantaa ihon kuntoa näkyvästi vain 7 päivässä. Sopii käytettäväksi aamuin illoin.

NIVEA Derma Skin Clear Anti-Blemish Scrub -kasvojenkuorintavoide vähentää epäpuhtauksia ja mustapäitä. Se avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja parantaa ihon kuntoa ja rakennetta. Sisältää salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Kuorintavoidetta voi käyttää noin 2-3 kertaa viikossa ihon kunnon mukaan.

*Lähde: University of Limerick Research, syyskuu 2018