Nivea Rice Scrubs -kuorintavoiteet

Nivea Rice Scrubs -kuorintavoiteet

Päivitetty 5.11.2019

Heleytä - silota - puhdista: eri ihotyypeille kehitetyt kuorintavoiteet sisältävät luomuriisiä.

Säännöllisesti tehtynä kuorinta on tärkeä osa ihonpuhdistusrutiineja, joilla iho saadaan uudistumaan sekä näyttämään hehkuvalta ja elinvoimaiselta. Kun kuorivat ainesosat hierotaan hellävaroen iholle, ihon pintakerros pehmenee ja samalla kuolleet ihosolut poistuvat. Tämä edistää ihon pintaverenkiertoa ja ihosolujen uudistumista. Paitsi että kuorinta auttaa pitämään ihon puhtaana ja kirkkaana, se myös tekee ihosta vastaanottavaisemman muille hoitotuotteille kuten naamioille. Kaikkia ihotyyppejä tulee kuoria säännöllisesti, myös herkkää ihoa.

Kuorintavoiteiden ainesosat tulevat luonnosta

Uusissa, geelipohjaisissa NIVEA-kuorintavoiteissa käytetään kuorivana ainesosana hienoksi jauhettua luomu riisiä (Oryza Sativa -lajike). Riisiä on käytetty etenkin Aasiassa ihonkuorintaan satoja vuosia, sillä se kuorii ihoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Sillä on myös ihoa kosteuttava ja pehmentävä vaikutus. Riisin lisäksi kuorintojen koostumuksissa on käytetty mm. vadelmaa, mustikkaa ja aloe veraa, jotka ravitsevat ihoa ja joilla kaikilla on myös biosertifikaatti.

NIVEA on kehittänyt kolme erilaista Rice Scrubs -kuorintavoidetta: kuivalle ja herkälle iholle, normaalille iholle sekä sekaiholle. Tuotteiden kuorivana ainesosana on 100% biohajoava luomuriisi. Kuorinta-voiteet eivät sisällä mikromuovia. NIVEA Rice Scrubs -kuorintavoiteista löytyy eri ihotyypeille ja ihon herkkyyksille sopivanvahvuiset vaihtoehdot.

NIVEA Glow Rice Scrub

Nivea riisi vadelma 680

NIVEA Glow Rice Scrub on kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Siinä on vähiten kuorivia riisipartikkeleita ja siksi se sopii herkemmällekin ihotyypille. Luomuvadelma sisältää runsaasti flavonoideja ja C-vitamiinia ja aktiiviaine glyseriini kosteuttaa ja tuo iholle hehkua estäen samalla ihoa kuivumasta.

NIVEA Smooth Rice Scrub

Nivea riisi mustikka 680 2

NIVEA Smooth Rice Scrub on täydellinen valinta normaalille iholle. Sen sisältämä luomumustikka antaa iholle A-, E-, ja C-vitamiineja sekä betakaroteenia. Vitamiinien avulla ihon pinta tasoittuu ja tuntuu sekä näyttää hyvinvoivalta. Aktiiviaine pantenoli tuo kosteutta ja ravitsee ihoa.

NIVEA Purify Rice Scrub

Nivea riisi aloevera 680

NIVEA Purify Rice Scrub on sekaihon ja rasvoittuvan ihon valinta. Tuotteessa on runsaasti kuorivaa riisiä, jolloin kuorinnan teho on riittävä myös rasvoittuvan ihon tarpeisiin. Luomu Aloe Vera sisältää runsaasti mineraaleja ja ravitsevia ominaisuuksia, jotka kosteuttavat ja tasoittavat ihoa sekä estävät sitä kuivumasta. Tuotteen sisältämä tapioka tuo iholle mattapinnan.