L300 - hellävaraista ja tehokasta puhdistusta kaikille ihotyypeille, 100 % hajusteettomasti

L300 - hellävaraista ja tehokasta puhdistusta kaikille ihotyypeille, 100 % hajusteettomasti

Puhdas iho on hyvinvoiva iho! Ihosi altistuu päivittäin epäpuhtauksille ja ilmansaasteille. Kasvojen puhdistus on tärkeä osa puhtaan ja terveen ihon ylläpitämistä.

Paras ihonhoitorutiini puhdistaa ihon tehokkaasti epäpuhtauksista sekä meikistä, säilyttäen samalla iholle sopivan pH-arvon. L300 -kasvojen puhdistustuotteista löydät laajan valikoiman hellävaraisia ja edullisia tuotteita, jotka saavat ihon tuntumaan sekä puhtaalta että kosteutetulta. Valitse ihotyypillesi sopiva puhdistustuote, jonka koostumusta ja ainesosia ihosi rakastaa!

L300 cleaning products fiiliskuva 680x850

Kuivalle iholle kannattaa kokeilla Cleansing Mousse -puhdistusvaahtoa tai Micellar Cleansing Water -kasvovettä, jotka jättävät ihon suloisen pehmeäksi. Normaalin tai sekaihon kannattaa valita Deep Cleansing Gel -puhdistusgeeli ja Deep Cleansing Toner -kasvovesi, jotka molemmat sisältävät salisyylihappoa, joka uudistaa ihoasi hellävaraisesti kuorimalla.

Herkän ihon puhdistustuotteiksi sopivat Cleansing Milk with Prebiotics -puhdistumaito ja Balancing Toner with Prebiotics -kasvovesi. Molemmissa tuotteissa on prebiootteja; hyödyllisiä ainesosia, jotka auttavat pitämään ihon vahvana sekä tasapainottavat ja hoitavat ihoa.

L300 enzyme peel with prebiotic fiiliskuva 680x850 Samea iho kirkastuu sitä hellästi kuorimalla, valitse joko luonnonmineraaleja sisältävä Face Scrub -kuorintavoide tai hellävarainen entsyymikuorinta Enzyme Peel, jotka poistavat tehokkaasti kuolleet ihosolut ihoa ärsyttämättä.