Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Nauti loppukesästä hyvinvoivin jaloin – Scholl jalkojenhoitorutiinilla onnistut!

Nauti loppukesästä hyvinvoivin jaloin – Scholl jalkojenhoitorutiinilla onnistut!

Julkaistu 18.8.2023

Loppukesästä jalkamme ovat altistuneet rasitukselle, hikoilulle ja muille ongelmille kuten rakoille. Olitpa sitten tekemisissä kuivien ja halkeilevien kantapäiden tai väsyneiden ja kipeiden jalkojen kanssa - Scholl tietää yli 100-vuoden kokemuksella, kuinka huolehtia jaloistasi. Schollin jalkahoitorutiinilla loihdit itsellesi pehmeät ja hyvinvoivat jalat, jotka pysyvät energisenä arjen kiireessä.

4 askelta täydelliseen jalkahoitorutiiniin kotona

  1. Schollin virkistävä appelsiini- ja minttuöljyä sekä ureaa sisältävä jalkakylpy on täydellinen elämys, joka ei ainoastaan pehmennä jalkojesi ihoa ja hurmaa mieltäsi raikkaalla tuoksulla, vaan myös virkistää sekä sinua että jalkojasi.

  2. Hio jalkojesi iho silkkisen sileäksi Scholl Velvet Smooth -paristokäyttöisellä jalkaraspilla. Tällä saat vaivattomasti poistettua kovettumia ja kuorintavaihtopään harjat kuorivat jalkojen ja säärien kuivan ja hilseilevän ihon hellävaraisesti. Kaipaako kantapään kovettumat tehohoitoa? Schollin uutuus, kuoriva kantapäänaamio, keskittää hoitotehonsa juuri kantapään ongelmiin.

  3. Hyvällä kosteutuksella pääset eroon halkeilevista kantapäistä. Schollin kosteusvoiteet huolehtivat kokonaisvaltaisesti jalkojesi eri tarpeista. Kuorinnan jälkeen tehokosteuttaminen jalkanaamiolla saa jalkasi tuntumaan taivaallisen pehmeältä. Kliinisesti tehokkaiksi todistetut Scholl PediMask jalkanaamiot kosteuttavat tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.

  4. Huolehdi jalkojesi hyvinvoinnista myös liikkeellä: Scholl Gel Activ Work -geelipohjalliset ovat todellinen siunaus väsyneille jaloille. Geelipohjallisten jalkapohjaa mukaileva muotoilu takaa koko päivän mukavuuden sekä lieventää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta.

Scholl artikkeli kuvituskuva 2 680x453