Näin saat jalkasi kesäkuntoon Schollin ja Veetin avulla

Näin saat jalkasi kesäkuntoon Schollin ja Veetin avulla

Päivitetty 9.7.2021

Kesän ihanan aurinkoiset kelit tarkoittavat sitä, saat jälleen esitellä upeita jalkojasi!

Seuraavien keinojen avulla saat jalkojesi ihon näyttämään loistavalta kesällä! Neuvojemme ansiosta voit keskittyä nauttimaan kesästä auringossa hyvän ruuan, rannalla lepäämisen, puistossa virkistymisen tai kaupungilla kävelemisen muodossa.

Veet&Scholl kauneusartikkeli kuva1 680px

Ota jalkakylpy

Ennen kuin käytät mitään muita jalkojenhoitotuotteita ja -tarvikkeita, hemmottele jalkojasi rentouttavalla jalkakylvyllä 10-15 minuuttia. Schollin Raikastava jalkakylpy ei ainoastaan rentouta jalkojasi, vaan se auttaa myös avaamaan ihohuokosia ja valmistamaan ihosi hoidoille.

Poista kuiva, kovettunut iho hellävaraisesti

Seuraavaksi kannattaa kuoria kuiva, hilseilevä jalkojen iho hellävaraisesti, jonka jälkeen ihosi näyttää paremmalta. Voit käyttää kuorintaan Scholl Expert Care -paristokäyttöistä jalkaraspia, jonka kantapäärullan kaareva muoto mukautuu kantapään muotoihin ja takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Voit myös käyttää Schollin kovettumaraspia, jonka karkea raspauspinta poistaa karheaa tai kovettunutta ihoa helposti ja turvallisesti. Sileämpi pinta hioo ihon tasaiseksi ja tekee siitä kauniin sileän.

Veet&Scholl kauneusartikkeli kuva2 680px

Kosteuta ihoa

Kuorinnan jälkeen jalkasi ovat valmiit kosteutukselle: Scholl Moisturizing PediMask Triple Oil -jalkanaamiolla saat pehmeät ja sileät jalat vain 20 minuutissa. Päivittäiseen käyttöön voit ottaa Scholl Daily Care -voiteen, joka kosteuttaa sekä lievittää kiristävää ja kuivaa tunnetta iholla. Erityisen kuiville ja halkeilevilla kantapäille kannattaa käyttää Scholl Active Repair K+ -voidetta, joka auttaa korjaamaan epätasaisten, kuivien ja haljenneiden kantapäiden ihoa. Nämä voiteet auttavat pitämään jalkasi pehmeinä säilyttäen niiden elintärkeän kosteuden, jolloin ne näyttävät paljon kauniimmilta.

Raikasta jalkojasi välittömästi

Reissun päälle kannattaa ottaa mukaan Scholl Fresh Step -antiperspirantti, jonka ansiosta uskallat riisua kengät stressaamatta. Kevyt ja raikas tuoksu takaa tehokkaan suojan hajuja vastaan ja jalkasi pysyvät raikkaina koko päivän.

Veet&Scholl kauneusartikkeli kuva3 680px

Poista ihokarvat

On hyvä suunnitella ihokarvanpoistorutiineja pari päivää ennen kuin haluat esitellä kaunista ja sileää ihoasi – ihon punaisuuden kannattaa nimittäin antaa laskea ja ihon rauhoittua. Vaha on loistava vaihtoehto karvanpoistoon, koska se poistaa karvat juurineen ja antaa pitkäkestoisen sileyden iholle. Veetiltä löydät laajan valikoiman vahoja kehon eri alueille ja ihotyypeille. Kuivalle vartalon iholle sopii Veet Easy-Gel Wax Strips Dry Skin Body & Legs -kylmävahaliuskat ja kasvoille Veet Essential Inspirations Wax Strips Face. Kätevästi mukaan otettavissa pienemmissä pakkauksissa löytyy lisäksi liuskat jaloille ja bikini- ja kainaloalueelle.

Veetiltä löydät myös ihokarvanpoistovoiteita, jos koet, ettei vahaaminen sovi sinulle tai sinulla on erityisen herkkä iho. Ihokarvanpoistovoiteet voivat olla hyvä ja kivuton tapa poistaa ihokarvoja. Voidetta levitetään karvoituksen alueelle, jonka jälkeen odotetaan tarvittava aika. Tämän jälkeen voide vain pestään pois – eikö olekin helppoa! Valikoimasta löytyvät normaalin ja kuivan ihon karvanpoistovoiteet sekä suihkussa käytettävä Veet In-Shower Hair Removal Cream.

Veet&Scholl kauneusartikkeli kuva4 680px Edellä mainittujen keinojen lopputuloksena saat hyvin hoidetun ja silkin pehmeän jalkojen ihon, jota voit ylpeänä esitellä! Nyt voit keskittyä tärkeimpään: nauttimaan kesästä!

K-Citymarketista ja verkkokaupasta saatavilla Scholl ja Veet -tuotteet.