Neutrogena® Clear & Soothe

Neutrogena® Clear & Soothe

Päivitetty 29.4.2020

Neutrogena® on valjastanut kurkuman rauhoittavat voimat uuteen Clear & Soothe -sarjaan.

Kurkuma on tunnettu kautta aikojen sen runsaasti sisältämien antioksidanttien ja ihoa rauhoittavien ominaisuuksiensa ansiosta. Uusi Neutrogena® Clear & Soothe -sarja sisältää kurkumauutetta ja se onkin ihanteellinen stressaantuneelle, epäpuhtaalle iholle. Kurkuman tiedetään neutralisoivan vapaita radikaaleja, auttaen ehkäisemään ihon stressiä ja finnejä aiheuttavien bakteerien kasvua. Kurkuma on inkiväärin sukulainen. Sen raikkaassa tuoksussa on sitruksisia, mausteisia ja puisia vivahteita, ja sillä on todettu olevan rauhoittavia ja rentouttavia ominaisuuksia.

Tutustu Neutrogena® Clear & Soothe -uutuuksiin

Neutrogena® Clear & Soothe Moisturiser -kosteusvoide kosteuttaa ja rauhoittaa stressaantunutta, epäpuhtauksille altista ihoa välittömästi. Nopeasti imeytyvä öljytön, vesipohjainen geelikoostumus jättää ihon ravitun tuntuiseksi ja terveemmän näköiseksi. Ei jätä ihoon tahmeaa tuntua.

NG Moisturiser 680x800

Neutrogena® Clear & Soothe Mousse Cleanser -puhdistusvaahto puhdistaa hellävaraisesti ja poistaa tehokkaasti ihohuokosia tukkivan lian, talin ja meikin ihoa kuivattamatta. Öljytön koostumus huuhtoutuu hyvin.

NG Mousse Cleanser 680x800

Neutrogena® Clear & Soothe Micellar Jelly Make-up Remover -misellimeikinpoistogeeli poistaa vedenkestävänkin meikin ihoa kuivattamatta, tasapainottaen ihon ja tehden siitä terveemmän näköisen. Öljytön koostumus on helppo pyyhkiä tai pestä iholta.

NG Make-up remover 680x800

Neutrogena® Clear & Soothe Toning Mist -kasvovesisuihke raikastaa ja rauhoittaa, ja se on täydellinen käytettäväksi aamulla tai milloin tahansa pitkin päivää raikastaaksesi ihoa.

NG Toning mist 680x800