Simple - hellävaraista kasvojenhoitoa

Simple - hellävaraista kasvojenhoitoa

Päivitetty 3.9.2018

Simplen filosofia on, ettei ihonhoidon tarvitse olla monimutkaista. Tuotesarjan tuotteet ovat hajusteettomia ja hellävaraisia, joten ne sopivat päivittäiseen ihonhoitoon.

Simple-tuotesarja on kehitetty iholle joka oireilee helposti. Iho kohtaa päivittäin monenlaisia ärsykkeitä, kuten esimerkiksi saasteita tai säiden vaihteluita. Lisäksi sisäiset tekijät, kuten esimerkiksi hormonitoiminta tai sairaudet saattavat ärsyttää ihoa.

simple kuvitus 680

Simple puhdistustuotteet

Simple Moisturising Facial Wash -puhdistusaine

Ihonpuhdistuksessa haasteena on puhdistaa lika iholta tehokkaasti häiritsemättä ihon omaa kosteustasapainoa. Simple on ottanut tämän haasteen vastaan ja kehittänyt kosteuttavan puhdistusaineen, jossa ei ole käytetty lainkaan saippuaa. Puhdistusaineeseen on valittu hellävaraisia puhdistavia ainesosia sekä aineosia, jotka auttavat säilyttämään ihon luontaisen kosteuden.

Simple Micellar Cleansing Water Micellar puhdistusvesi

Micellar puhdistusvesi sisältää puhdistavia micellejä, jotka imeevät magneetin tavoin likaa itseensä. Puhdistusvedessä hellävarainen puhdistus on yhdistetty ihon kosteutta vaaliviin ainesosiin, kuten glyseriiniin ja B-vitamiineihin. Puhdistusvesi jättää raikkaan loppusilauksen puhdistusrutiinille ilman kiristävää tunnetta.

Simple Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine

Silmämeikinpoistoaineessa on käytetty hyvin hellävaraisia puhdistavia ainesosia ärsytyksen minimoimiseksi. Kostutettua vanulappua pidetään silmän päällä hetken aikaa, jotta aine ehtii vaikuttaa. Tämän jälkeen meikki pyyhkäistään pois luomelta. Ihoa hoitavien aineosien ansiosta silmänympärysiho tuntuu puhdistuksen jälkeen kosteutetulta ja raikkaalta. Simple Cleansing Wipes –puhdistusliinat

Liinojen hunajakennomainen rakenne lukitsee puhdistusaineen sisäänsä. Pyyhittäessä kasvoja lika tarttuu liinaan ja kulkeutuu siten pois iholta. Liinan kangas on hyvin pehmeä ja se tuntuu ihanan samettiselta ihoa vasten. Nämä liinat kulkevat helposti mukana ja kasvojen puhdistus hoituu helposti myös silloin kun vettä ei ole käytettävissä. Puhdistamisen lisäksi koostumuksesta löytyy kosteuttavia aineita, kuten glyseriiniä ja Panthenolia, jottei puhdistuksen jälkeen ihoa kiristä.

Simple Micellar Cleansing Wipes Micellar -puhdistusliinat

Simplen puhdistusliinojen tapaan myös Micellar-puhdistusliinoissa on hunajakennomainen pinta. Simple Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinat sisältävät puhdistavia micellejä, jotka toimivat magneetin tavoin imien likaa itseensä. Lika sulkeutuu ihon pinnalta liinaan ja kulkeutuu pois iholta. Micellar puhdistusliinojen jälkeen ei tarvitse huuhdella kasvoja iholla – vaan iho tuntuu puhtaalta, kosteutetulta, ja virkistyneeltä.

Simple Eye Make-up Remover Pads -silmämeikinpoistoliinat

Silmämeikin poiston tuloksena on usein punoittava iho. On hyvin tärkeää ettei silmänympärysihoa hangata koska se on kehon ohuinta ihoa ja ärsyyntyy helposti. Puhdistaessa tulisi pitää liinaa – tai lappua – silmällä hetken ennen kuin pyyhkäisee meikin pois. Simplen silmämeikinpoistoliinoissa on käytetty hellävaraisia puhdistavia ainesosia, herkkää ihoa silmällä pitäen.

Simple-puhdistusliinojen rakenne ja materiaali lukitsee kosteuden sisäänsä ja näin liinat pysyvät kosteina. Simple on vahvistanut pakkauksiaan, jotta kosteuden haihtuminen ympäristöön hidastuu ja liinat pysyvät kosteina pidempään.

Simple kosteustuotteet

Ihon luonnolliset kosteutta ylläpitävät mekanismit voivat häiriintyä ulkoisista ja sisäisistä ärsykkeistä. Siksi on tärkeää ottaa kosteuttaminen osaksi ihonhoitorutiineja.

Simple Protecting Light Moisturiser SPF 15 -kosteusvoide

Puhdistuksen yhteydessä iholta poistuu luontaisia rasvoja ja kosteutta. Tämän takia on hyvin tärkeää muistaa kosteutus. Kevyt kosteusvoide sopii täydellisesti rasvaiselle ja pinta-kuivalle iholle tai kaikille ihotyypeille päivävoiteeksi. Kevyen koostumuksensa ansiosta se imeytyy nopeasti ja iho on valmis vastaanottamaan päivän haasteet. Simplen Protecting Light Moisturiser sisältää myös aurinkosuojakertoimen – SPF 15.

Simple Replenishing Rich Moisturiser -kosteusvoide

Hoitavampi kasvovoide on omiaan kuivalle iholle tai kaikille ihotyypeille yövoiteeksi. Yön aikana iho palautuu ja silloin on hyvä käyttää hoitavampaa tuotetta. Rikkaampi koostumus vaikuttaa koko yön auttaen palauttamaan kosteuden ihoon.