NIVEA MicellAIR -meikinpoistosarja K-Citymarketeista

NIVEA MicellAIR -meikinpoistosarja K-Citymarketeista

Uutuus! NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Make-Up -meikinpoistosarja poistaa myös vedenkestävän meikin hellävaraisesti ilman tuotejäämiä

Hellävaraiseen mutta tehokkaaseen meikinpoistoon

Meikki on puhdistettava huolellisesti joka ilta, sillä iho uudistuu ja korjaantuu nukkuessamme. Ihon omat uudistumisprosessit häiriintyvät, jos ihohuokoset ovat tukossa meikistä, liasta ja ilman epäpuhtauksista. Tällöin iho saattaa reagoida punoittamalla tai epäpuhtauksin, tai se saattaa ärtyä ja kuivua. Pitkäkestoinen ja vedenkestävä meikki voi olla erityisen vaikea poistaa. NIVEA on kehittänyt MicellAIR Expert Make-Up Remover ja MicellAIR Expert Eye Make-Up Remover -tuotteet juuri tätä tarkoitusta varten.
Innovatiivinen MicellAIR® -teknologia vetää likaa iholta puoleensa kuin magneetti, samalla kun puhdistustuotteet kosteuttavat ihoa. Teknologian ansiosta iho puhdistuu ja epäpuhtauksien syntyä saadaan ehkäistyä, eikä iholle jää rasvaisen tuntuista kalvoa. Ihosta tulee puhdas ja hyvinvoiva, mikä on paras mahdollinen perusta kaikille lumoaville meikkilookeille.

NIVEA MicellAIR Expert Eye Make-Up Remover -simämeikinpoistoaine

Kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine vedenkestävän meikin poistoon puhdistaa ihon hellästi, mutta erittäin huolellisesti. Sisältää erityisen lempeää vihreä tee -uutetta ja tiivistettyä kuivaöljyä. Teeuutteen ansiosta koostumus sopii etenkin herkälle silmänympärysiholle. Vihreä tee prosessoidaan hellävaraisesti, jolloin sen entsyymit neutralisoituvat. Teeuutteella on myös tunnettu antioksidanttinen, turvotusta laskeva vaikutus.

NIVEA MicellAIR Expert Make-Up Remover – kaksifaasinen meikinpoistoaine

NIVEA MicellAIR Expert Make-Up Remover puhdistaa ihon pitkäkestoisesta ja vedenkestävästä meikistä lempeästi, tehokkaasti ja ilman epämiellyttäviä jäämiä iholla. Koostumuksessa on hyödynnetty MicellAIR® Complex -teknologiaa sekä mustan ja vihreän teen uutteita. Ravista hyvin ennen käyttöä. Sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

NIVEA MicellAIR Expert Make-Up Remover Wipes -puhdistusliinat

Raikas koostumus sisältää musta tee -uutetta sekä innovatiivisen MicellAIR® Complex -teknologian. NIVEA MicellAIR Expert Make-Up Remover Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ihon ja poistavat jopa vedenkestävän meikin uskomattoman hellävaraisesti. Puhdistusliinat sopivat kaikille ihotyypeille. Ne ovat käteviä myös matkoilla.

Tutustu tuotteisiin omassa K-Citymarketissasi!