Lue kesäiset ihonhoitovinkit ja osta NIVEA-tuotteita - olet mukana tukemassa MLL:n tärkeää työtä!

Lue kesäiset ihonhoitovinkit ja osta NIVEA-tuotteita - olet mukana tukemassa MLL:n tärkeää työtä!

Päivitetty 3.6.2019

Kaikki NIVEA ja NIVEA MEN kasvojen ja vartalonhoito- sekä parranajotuotteet K-Citymarketista Plussa-kortilla -25% alennuksella 3.-30.6.2019.

NIVEA tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton toimintaa perheiden hyväksi

Kosmetiikkabrändi NIVEA jatkaa 2019 jo vuonna 2017 aloitettua yhteistyötä Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) kanssa tukemalla tänä vuonna mm. MLL:n nettipohjaisen ideapankin, Leikkipankki.fi:n kehittämistä. Kesäkuussa NIVEA tukee MLL:n Leikkipankkia, Nuortennettiä sekä MLL:n Lasten ja nuorten puhelinta ja -nettiä K-Citymarketeissa järjestettävän kampanjan avulla. NIVEA lahjoittaa MLL:lle 5 senttiä jokaisesta kampanja-aikana (3.-30.6.2019) myydystä NIVEA-tuotteesta. Voit lukea lisää kampanjasta tästä.

Voita 50€ K-Lahjakortti!

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, miten lahjoitetut varat jaetaan eri lahjoituskohteiden kesken: avustussumma jaetaan kuluttajien antamien äänien saamassa suhteessa MLL:lle ja kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan 50€ K-Lahjakortti.

Äänestä lahjoituskohdetta tästä ja osallistu arvontaan >>

MLL nuoret portaissa nivea kesakampanja k2019

Kesäistä ihonhoitoa NIVEA-tuotteilla

Kasvojenhoito

Kesällä on tärkeää muistaa suojata kasvojen iho auringolta myös työpäivinä ja kaupunkiolosuhteissa, ei vain rannalla. Se kannattaa tehdä heti aamulla levittämällä meikin alle päivävoide, jossa on korkea suojakerroin. Jos altistut päivän aikana enemmän auringolle, kasvoaurinkovoide toimii loistavasti myös meikin alla. Käytä esimerkiksi NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming SK30 -päivävoidetta ja NIVEA SUN UV Face Soothing Sensitive SK 50 -aurinkosuojavoidetta kasvoille.

Ihonhoitoa voi helposti tehostaa käyttämällä yövoidetta. Yön aikana iho lepää ja on kaikkein vastaanottavaisimmillaan tehoaineille ja hoidolle. Levitä siis illalla kasvoille ihoa uudistava, kosteuttava ja ravitseva yövoide.Esimerkiksi NIVEA Cellular Hyaluron Filler +Elasticity-Reshape -yövoide vähentää ryppyjä, uudistaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta.

Kasvojenpuhdistus

Hyvinvoivan ihon salaisuus on oikeanlainen hoito ja puhdistus. NIVEA MicellAIR Expert -tuotesarjalla puhdistat voimakkaankin vedenkestävän meikin helposti pyyhkäisemällä. Tuotteet sisältävät tehokkaan miselliteknologian, joka nappaa meikin, lian ja ylimääräisen rasvan iholta magneetin tavoin. Jos et käytä paljoa meikkiä tai kaipaat helppoa tuotetta aamupuhdistukseen, kannattaa kokeilla NIVEAn eri ihotyypeille kehitettyjä MicellAIR -misellivesiä.

Näin kesällä moni reissaa paljon ja puhdistusliinat ovat loistava tuote ottaa mukaan matkalle. Niillä poistat meikin ja puhdistat ihon kätevästi ja nopeasti ilman vettä. Kuumana kesäpäivänä esimerkiksi NIVEA Refreshing Cleansing Wipes -puhdistusliinoilla saat kasvoillesi ihanan puhtaan ja raikkaan tunteen.

Aurinkovoiteet

Tiesitkö, että jopa 80 % näkyvistä ihon ikääntymisen merkeistä aiheutuu UV-säteilystä? Tämän lisäksi UV-säteilyllä on muitakin haittavaikutuksia, kuten ihon palaminen. Auringosta ja ihanasta säästä voi nauttia, mutta on erittäin tärkeää muistaa suojata iho kunnolla. Aurinkovoidetta tulee levittää iholle riittävän paljon ja muistaa lisätä sitä kahden tunnin välein, sekä aina uimisen, hikoilun ja pyyhekuivauksen jälkeen. Riittävä määrä aurinkovoidetta aikuisen koko vartalolle on noin 30 ml. Uudet NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect –tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle rauhoittamaan ja suojaamaan sitä auringolta sekä aurinkoallergialta.

Pienten lasten ihon suojaus on erittäin tärkeää. Lapsena palamisella on todettu yhteys myöhemmässä iässä melanoomariskiin. Lapset kannattaa aina ensisijaisesti suojata vaatteilla, hatulla ja aurinkolaseilla. Tämän lisäksi suosittelemme käyttämään aurinkovoidetta, jossa on korkea suojakerron 50+.

Kasvojen iho on vartalon ihoa ohuempaa ja usein myös herkempää. Tämän vuoksi kasvoille kannattaa käyttää juuri erityisesti kasvoille kehitettyä aurinkovoidetta. NIVEA SUN UV Face –aurinkovoiteet ovat kevyitä ja sopivat loistavasti myös meikin alle. Näin voit suojata kasvosi tehokkaasti auringolta myös esimerkiksi työpäivän aikana.

Uusi NIVEA SUN UV Face Soothing Sensitive SK50 -aurinkovoide on hajusteeton ja erityisesti herkälle iholle kehitetty. Se rauhoittaa ihoa, samalla suojaten sitä tehokkaasti auringon haittavaikutuksilta.

Sekaiholle loistava valinta on NIVEA SUN UV Face Shine Control SK30 -aurinkovoide. Se poistaa iholta ylimääräisen öljyn ja kiillon, jättäen ihon mattapintaiseksi.

Miehille

Parrat ovat olleet trendikkäitä jo jonkin aikaa, ja yhä harvemmalla miehellä on täysin sileä look. Parransänki ja sen ajelu voivat kuitenkin ärsyttää ihoa ja aiheuttaa kutinaa. Ihon raapiminen yleensä vain pahentaa tilannetta. NIVEA MEN Sensitive Skin & Stubble Balm –sänki- ja kasvobalsami rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, sekä pehmentää partakarvoja. Balsami sopii loistavasti päivittäiseen käyttöön sekä parranajon jälkeen että parranajojen välissä. Alkoholiton, herkälle iholle kehitetty koostumus sisältää manteliöljyä ja kamomillaa.

Tutustu NIVEA-tuotteisiin omassa K-Citymarketissasi tai verkkokaupassa.