NIVEA Q10 POWER

NIVEA Q10 POWER

Päivitetty 11.9.2018

Uusi NIVEA-sarja sisältää kasvojenhoitotuotteita, jotka työskentelevät yhdessä ihon omien aktiiviaineiden, Q10-koentsyymin ja kreatiinin, kanssa.

NIVEA Q10 POWER -sarja

Elämä jättää luonnollisesti jälkensä ihoomme. NIVEA:n ihoasiantuntijat ovat kehittäneet Q10-voidekoostumuksen, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle juuri sitä, mitä se tarvitsee ollakseen kaunein versio itsestään.

Q10 toimii solujen energiantuotannon polttoaineena. Se on myös antioksidantti, joka torjuu vapaita radikaaleja niin solujen ulko- kuin sisäpuolella. Vapaat radikaalit aiheuttavat soluvaurioita ja nopeuttavat ihon vanhenemista. Kreatiini tehostaa ihon toimintaa yhdessä koentsyymi Q10:n kanssa. Kreatiinilla on tärkeä rooli solujen uusiutumisessa ja kollageenin tuotannossa. Kreatiinia sisältävä koostumus auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, se hidastaa juonteiden syntymistä ja pehmentää jo olemassa olevia ryppyjä. Kreatiini myös stimuloi kollageenisynteesiä, minkä ansiosta iho ryhdistyy ja kiinteytyy.

Q10 ja kreatiini ovat tehokkaita aktiiviaineita, joita löytyy ihosta luonnostaan. Niiden määrä ihossa vähenee ikääntyessämme, mikä jättää ihoon vähemmän energiaa uusiutumiseen. NIVEA Q10 POWER täyttää ihon omat varastot ja auttaa ihoa siten hyödyntämään oman voimansa häivyttääkseen rypyt ja muut ikääntymisen aiheuttamat merkit. Lopputuloksena on sileämpi ja kiinteämpi iho.

KCM kauneus lanseerausalue Nivea Q10 680

Parhaassa seurassa ryppyjä vastaan

Uuden NIVEA-sarjan tuotteet sisältävät erittäin tehokasta, soluaktiivista Q10-koentsyymiä ja aiempaan koostumukseen verrattuna kymmenkertaisen määrän kreatiinia. Tämän yhdistelmän sisältävä tuote stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa. Rypyt madaltuvat ja iho näyttää kiinteämmältä. Ihosta tulee kauniin ja terveen näköinen.

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming -päivävoide madaltaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming -päivävoide täyttää ihosi omat ravinnevarastot soluaktiivisella Q10:llä sekä kymmenkertaisella määrällä kreatiinia. Tämä auttaa ihoasi vastaamaan ikääntymisen vaikutuksiin, joten voit nauttia näkyvästi sileämmästä ja kiinteämmästä ihosta. Voiteessa on UVA/UVB suojakerroin 15, joka suojaa ihoasi auringon aiheuttamilta, ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vaikutuksilta. Voiteesta on myös saatavilla suojakertoimella 30 varustettu versio heille, jotka toivovat voiteeltaan tehokasta suojaa UV-säteiden vaikutukselta.

NIVEA Q10 POWER -silmänympärysvoide vähentää silmänympärysalueen ryppyjä

Kosteuttava, Q10:ä ja kreatiinia sisältävä silmänympärysvoide imeytyy helposti ihoon. Se madaltaa juonteita, kiinteyttää silmänympärysalueen ihoa ja kirkastaa tummia silmänalusia. Voide hidastaa tehokkaasti uusien juonteiden syntyä. Lopputuloksena on huomattavasti sileämpi iho ja säteilevä katse. Voide sopii piilolinssien käyttäjille.

KCM kauneus lanseerausalue NIVEA-Q10-POWER-Day-&-Eye-Cream

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming -yövoide uudistaa ihoasi nukkuessasi

Ihomme toipuu päivän rasituksesta nukkuessamme. Ihosolumme uudistuvat ja korjaavat vaurioita. Täyteläinen NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming -yövoide tukee tätä uudistavaa prosessia täyttämällä ihon omia ravinnevarastoja Q10:llä ja kymmenkertaisella määrällä kreatiinia. Samalla se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voide vähentää ryppyjä luonnollisesti ja tehokkaasti ja hidastaa uusien juonteiden syntyä.

NIVEA Q10 POWER Night Cream

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Pore refine -päivävoide auttaa sekaihoa kiinteytymään ja silottumaan

Sekaiholle erityisesti suunniteltu uusi NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Pore refine -päivävoide täyttää ihosi omat ravinnevarastot soluaktiivisella Q10:llä sekä kymmenkertaisella määrällä kreatiinia. Tämä auttaa ihoasi taistelemaan tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan. Leväuutetta sisältävä voide myös raikastaa ihoa ja pienentää ihohuokosia. Voiteessa oleva UVA/UVB-suoja suojakertoimella 15 suojaa sekaihoasi auringon aiheuttamilta vaurioilta.

Hajusteeton NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Reduced Sensitivity -päivävoide

Uusi NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Reduced Sensitivity -päivävoide yhdistää soluaktiivista Q10:ä ja tehotiivistettyä kreatiinia, jotka täyttävät ihon omat ravinnevarastot. Tämä auttaa ihoa tehokkaasti vastaamaan ikääntymisen aiheuttamiin muutoksiin. Erityinen, hajusteeton ja alkoholiton koostumus, on suunniteltu herkälle iholle. Erittäin tehokas NIVEA Q10 POWER -koostumus sisältää myös ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta, joka helpottaa kolmea herkän ihon ongelmaa: kuivuutta, punoitusta ja kireyden tunnetta. UVA/UVB-suoja suojakertoimella 15 suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Voide sopii myös couperosa-iholle.

KCM kauneus lanseerausalue NIVEA-Q10-POWER-Sensitive-Day-Cream

Hajusteeton NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Reduced Sensitivity -yövoide

Ihomme toipuu päivän rasituksesta nukkuessamme. Ihosolumme uudistuvat ja korjaavat vaurioita. Täyteläinen NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Reduced Sensitivity -yövoide tukee tätä luonnollista uudistumisprosessia täyttämällä ihon omia ravinnevarastoja tehotiivistetyllä kreatiinilla ja Q10:llä. Voiteessa on ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutteetta, joka hoitaa herkkää ihoa ainutlaatuisella tavalla vähentäen kuivuutta, punaisuutta ja kireyden tunnetta. Hajusteeton ja alkoholiton voide vähentää ryppyjä luonnollisesti ja tehokkaasti ja hidastaa uusien ryppyjen syntyä. Voide sopii myös couperosa-iholle.

KCM kauneus lanseerausalue NIVEA-Q10-POWER-Sensitive-Night-Cream