NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra Nourishing - tuotteet kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra Nourishing - tuotteet kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

Julkaistu 3.3.2020

Luomuviljelty arganöljy tekee ihostasi pehmeän! Tutustu uusiin NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra Nourishing -tuotteisiin.

Uusissa NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra Nourishing -tuotteissa yhdistyy 100-prosenttisesti ihon oman Q10-koentsyymin kaltaisen Q10-koentsyymin luonnollinen voima ja ylellisen, luomuviljellyn arganöljyn hoitoteho. Aikuisen +30-vuotiaan naisen kuivalle tai erittäin kuivalle iholle kehitetyt uutuudet kosteuttavat ihoa 24 tunnin ajan.

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra Nourishing -sarja

Kuiva iho voi olla ongelma kaikenikäisenä. Kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen ihon kosteuspitoisuus alkaa vähentyä, iho muuttuu ajan myötä usein entistä kuivemmaksi ja pienet rypyt sekä juonteet tulevat esiin. Tähän vaikuttaa erityisesti kosteuden häviäminen ja ihon suojakerroksen toiminnan heikentyminen, mikä johtaa vähäisempään suojaan ulkoisia tekijöitä vastaan.

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra Nourishing -sarja torjuu +30-vuotiaan naisen ihon ikääntymisen merkkejä anti-aging-tuotteilla, joissa yhdistyy kaksi äärimmäisen tehokasta ainesosaa – fermentoitu Q10-koentsyymi ja luomuviljelty arganöljy.

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing -sarja sisältää arvokasta, luonnollisesti hoitavaa arganöljyä, joka suojaa ihoa kuivuudelta sisältä päin. Arganöljyssä on paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Se imeytyy helposti eikä tunnu rasvaiselta. Yhdistelmä, jossa on 99 prosenttia öljyä sekä Q10-koentsyymiä voi parantaa ihon suojakerroksen kimmoisuutta pitkällä tähtäimellä – suojaten kuivuutta ja kireyttä vastaan.

Fermentoitu Q10-koentsyymi vastaa täysin kehon omaa Q10-koentsyymiä – ja se yhdistettynä luomuviljeltyyn arganöljyyn takaa hoitavan ja tehokkaan. Arganöljyssä on paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Se imeytyy helposti eikä tunnu rasvaiselta iholla.

NIVEA Q10 POWER Anti-age Multi-Action Pampering Oil -kasvoöljy

NIVEA Q10 POWER Anti-age Multi-Action Pampering Oil -kasvoöljy on kätevä monitoimiöljy, jolla on 3 käyttötapaa:

  • yksi tippa: tuo heleyttä kasvoille, kaulalle, dekolteelle
  • kaksi tippaa: voit sekoittaa öljyä mielivoiteeseesi tai vaikka meikkivoiteeseen. Saat voiteesta entistä hoitavamman ja syväkosteuttavan
  • kolme tippaa: toimii tehohoitona kuivalle ja erittäin kuivalle iholle – anne imeytyä naamion lailla ja pyyhi ylimääräinen pois

Q10 Nourishing oil texture 680