Real Techniques Light Layer Collection ja Miracle Mixing Sponge

Real Techniques Light Layer Collection ja Miracle Mixing Sponge

Julkaistu 20.7.2020

Tutustu K-Citymarketin kauneusosaston suositun Real Techniques -sarjan uutuuksiin!

Real Techniques on ensimmäisten joukossa tuonut laadukkaat, innovatiiviset ja palkintoja voittaneet välineet kaikkien meikkaamista rakastavien saataville. Meikkitaiteilija-sisarusten Sam ja Nic Chapmanin luoma Real Techniques on jo vuodesta 2011 asti kehittänyt tarvikkeita, joilla saat suosikkimeikistäsi parhaan mahdollisen. Real Techniques pyrkii inspiroimaan ja opettamaan faniyhteisönsä jäseniä, joita on jo yli viisi miljoonaa! Pyrit sitten jokapäiväiseen meikkiin tai muotinäytös-lookkiin, Real Techniquesilta löytyy juuri oikea väline sen toteuttamiseen.

Uutuudet Light Layer Collection ja Miracle Mixing Sponge -meikkisieni

Real Techniquesin uudet Light Layer -sarjan siveltimet ovat samaan aikaan laadukkaita, helppokäyttöisiä ja syötävän suloisia. Siveltimien harjasten ainutlaatuinen kolmekerroksinen muotoilu mahdollistaa meikin saumattoman ja kerrostettavan levityksen.

Meikkivoidesiveltimellä levität ja häivytät neste-, puuteri- tai voidemaiset meikkipohjat sekä peiteaineen, kun taas puuterisiveltimellä kiinteä, irto- ja aurinkopuuteri levittyvät tasaisesti ja unelmanpehmeästi. Poskipunasiveltimellä levität puuterimaisen poskipunan sekä aurinkopuuterin luonnollisen pehmeästi ja korostussivellin sopii täydellisesti puuteri- tai voidemaisen korostus- tai varjostusvärin tarkkaan ja kevyeen levitykseen.

RT inspiraatioartikkeli 1-680x680

Ei enää meikistä sotkuisia sormia! 2-in-1 Miracle Mixing Sponge -meikkisieni mahdollistaa yksilölliset meikkiseokset. Sekoita meikkivoide, kosteusvoide, sävytipat tai muu meikkipohjatuote suoraan silikonisella sienen päällä. Sormenpintaa muistuttava litteä pää ei ime meikkiä itseensä ja siinä meikit sekoittuvat vaivatta. Käytä sienen pyöreitä pintoja meikin häivytykseen ja kärkeä tarkkuutta vaativiin kohtiin, kuten silmän alusille tai nenänpieliin. Sientä voidaan käyttää kuivana tai kosteana.

RT inspiraatioartikkeli 2-680x680