Levitä meikkivoide oikein – varmistat kauniin meikkipohjan

Levitä meikkivoide oikein – varmistat kauniin meikkipohjan

Julkaistu 19.7.2022

Kannattaako meikkivoide levittää sienellä, siveltimellä vai sormin? Valinta on sinun! Tämä eri tavoista kannattaa tietää, jotta meikkipohjasta tulee tasainen, heleä ja kestävä.

meikkivoide_sormet

1. Sormet ovat helpoin vaihtoehto ja aina mukana. Käsien lämpö saa meikin levittymään helposti ja sulautumaan ihoon kauniisti. Etene keskikasvoilta kohti reunoja taputtelemalla sormin. Muista häivyttää kasvojen ja kaulan raja leukalinjassa.

meikkivoide_sivellin

2. Meikkivoidesivellin levittää meikkivoiteen kauniisti. Poimi meikkiä kädeltä pieni määrä kerrallaan siveltimeen. Käytä levitykseen joko taputtavaa tai pyörittävää liikettä. Erityisen heleän meikin saat, kun levität kasvoille ensin primeria samalla meikkivoidesiveltimellä.

meikkivoide_sieni

3. Meikkisieni on kätevä väline, kun valitset pisaranmuotoisen sienen, joka ei tee iholle raitoja. Kastele sieni ja purista se nahkeaksi. Näin sieni ei ime meikkivoidetta itseensä ja saat iholle heleän tuloksen. Ota meikkivoidetta kämmenselälle, poimi sieneen ja levitä iholle. Suosi taputtavaa liikettä.

Muista! Pese meikkisieni ja meikkisivellin säännöllisesti, vähintään kerran viikossa tai kahdessa. Käytä pesuun joko marseillesaippuaa tai astianpesuainetta. Molemmat irrottavat meikin rasvaa tehokkaasti mutta ovat helliä siveltimen harjaksille. Siveltimen liimaukset voivat hapertua liottamisesta, joten pese vain harjasosa. Anna lopuksi kuivua ilmavasti.

Uusi Kauneuskuvasto on ilmestynyt - selaa kuvastoa ja löydä parhaat tuotteet ja tarjoukset!