Unelmien Rimmel-meikkivoide on suunniteltu juuri sinua varten

Unelmien Rimmel-meikkivoide on suunniteltu juuri sinua varten

Julkaistu 5.5.2020

Rimmel haluaa luoda meikkituotteita, jotka juhlistavat jokaisen ihmisen yksilöllisyyttä ja korostavat erilaisuuden kauneutta. Rimmel Lasting -meikkivoidesarja vastaa erilaisten ihotyyppien yksilöllisiin tarpeisiin.

Oletko joskus metsästänyt kuumeisesti täydellistä meikkivoidetta? Ehkä joku on suositellut hyvää tuotetta, mutta pettymykseksesi kyseinen meikkivoide ei olekaan toiminut omalla ihollasi? Jokainen meistä on erilainen. Ihomme laatu on yksilöllinen ja siksi iho kaipaa kohdennettuja tuotteita saadaksemme sen uniikin kauneuden esiin. Tästä syystä Rimmel on luonut kolmen erilaisen meikkivoiteen tuotelinjan. Jokainen Rimmel Lasting -meikkivoide on luotu erilaisen ihotyypin tarpeisiin, jotta jokainen voisi löytää juuri itselleen sopivan tuotteen ja saada unelmiensa ihon. Tutustutaan näihin mahtaviin meikkituotteisiin!

Rimmel Lasting Radiance Foundation

#NEVERNOTGLOWING

Tämä meikkivoide tuo lämmintä auringon hehkua iholle. Sädehtivä koostumus suojaa ihoa ympäristön haitallisia mikropartikkeleja ja ilmansaasteita vartaan luomalla iholle hoitavan suojakalvon. Antioksidanttirikas koostumus ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Saasteita filtteröivän ominaisuutensa vuoksi Lasting Radiance -meikkivoide sopii käytettäväksi urbaanissa ympäristössä. Hehkua lisäävä tuote on paras valinta kuivaihoiselle, joka kaipaa välitöntä eloisuutta kasvoilleen.

Rimmel verkkoartikkeli3 680x680px huhtikuu2020

Rimmel Lasting Matte Foundation

#NEVERNOTMATTE

Herkästi rasvoittuva ihoa, joka kaipaa peittävyyttä ja pitkäkestoista kiillon kontrollointia? Tähän tarpeeseen paras meikkivoide on Lasting Matte, jonka kreemimäisen samettinen koostumus antaa iholle höyhenen pehmeän pinnan. Vaikka pigmenttiä ja peittävyyttä riittää, ei lopputulos silti ole yhtään raskas tai kakkumainen. Tuntuma pysyy kevyenä ja hengittävänä. Lopputuloksena on nukkemaisen kaunis iho, joka pysyy mattaisena koko päivän.

Rimmel verkkoartikkeli2 680x680px huhtikuu2020

Rimmel Lasting Finish 25 HR Foundation

#NEVERNOTYOU

Mikäli etsit hoitavaa ja pitkäkestoista meikkivoidetta, kokeile Lasting Finish 25 HR -meikkivoidetta. Tämä meikkivoide levittyy kuin unelma ja sopii käytännössä kaikille. E-vitamiinirikas koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa, lisäten sen luonnollista heleyttä. Puolipeittävä koostumus on kerrostettavissa myös täysin peittäväksi. Äärimmäisen pitkäkestoinen koostumus pitää meikin koko päivän yhtä kauniina kuin se oli levityshetkellä. Pysyvyys on jopa 25 tuntia, joten tämän tuotteen kanssa voit skipata päivittäiset meikinkorjaushetket.

Rimmel verkkoartikkeli1 680x680px huhtikuu2020