Rimmel Lasting Radiance -tuotteet suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta

Rimmel Lasting Radiance -tuotteet suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta

Julkaistu 3.4.2019

Tiesitkö, että ilmansaasteiden pienhiukkaset ovat kooltaan pienempiä kuin ihohuokoset? Tästä syystä ihoomme pääsee kulkeutumaan likaa ja muita haitallisia aineita, jotka aiheuttavat muun muassa ihon sävyn ja rakenteen epätasaisuutta sekä ihon ennenaikaista vanhenemista.

Rimmelin uusien Lasting Radiance -meikkipohjatuotteiden Urban Shield -teknologia luo iholle suojaavan kalvon, joka estää ilmassa leijailevien pienhiukkasten kulkeutumisen ihoon. Lasting Radiance -tuotteiden sisältämä aurinkosuojakerroin 25 ehkäisee auringon ultraviolettisäteiden aiheuttamia haittavaikutuksia. Tuotteiden antioksidanttirikkaat koostumukset edistävät ihon säilymistä nuorekkaan heleänä.

Vinkit hehkuvaan Rimmel Lasting Radiance -meikkipohjaan

Suojele ihoasi ja luo hehkuva meikkipohja käyttäen Rimmel Lasting Radiance -meikkivoidetta, peiteainetta ja -puuteria.

  1. Aloita meikki levittämällä Lasting Radiance -meikkivoidetta kauttaaltaan puhtaille kasvoille. Voit käyttää apuna sivellintä tai meikkisientä tai vaihtoehtoisesti taputella meikkivoiteen kasvoille käsin.
  2. Peitä näpyt, ihon pienet virheet ja tummat silmänaluset käyttäen Lasting Radiance -peitevoidetta.
  3. Viimeistele ja kiinnitä meikkipohja kuulaan lopputuloksen jättävällä Lasting Radiance -puuterilla.

Kun teet meikin Lasting Radiance -tuotteilla, lopputuloksena saat kauniina hehkuvan ihon, joka on suojattu ympäristön rasitteita vastaan.

rimmel lasting radiance 680x300