Rohkeat, intensiiviset ja kiiltävät hiukset Brillancen avulla

Rohkeat, intensiiviset ja kiiltävät hiukset Brillancen avulla

Julkaistu 8.11.2021

Schwarzkopf Brillancen säteilevät ja trendikkäät hiusvärisävyt ovat suunnattu rohkeille ja voimakkaille naisille. Brillancen avulla luot terveennäköisen ja kauniin hiusvärin, joka kestää jopa 10 viikkoa ja peittää harmaat hiukset 100 %. Kylmäpuristettua öljyä sisältävä Diamond Shine -hoitoaine takaa timanttisen kiillon!

Schwarzkopf tekee jatkuvaa kehitystyötä luodakseen kestävämpiä hiusvärituotteita, jotka ovat samalla lempeitä hiuksillesi ja ympäristölle. Tämän takia myös Brillancen koostumus on täysin vegaaninen ja pakkaus on 100 % kierrätettävä.

Näin saavutat kirkkaan ja intensiivisen hiusvärin Brillancella

Valitse suosikkihiusvärisi Brillancen valikoimasta ja seuraa näitä helppoja ohjeita saadaksesi upean kiiltävän lopputuloksen. Ota ensin pakkauksesta ulos kaikki tarvitsemasi tarvikkeet.

Vaihe 1. Suojaa vaatteesi pyyhkeellä ja laita hanskat käteesi.

Vaihe 2. Lisää värivoide kehitysemulsioon ja ravista kunnolla

Vaihe 3. Levitä koko seos hiuksiisi juurista alkaen.

Vaihe 4. Kun olet levittänyt aineen kaikkialle hiuksiin, anna seoksen vaikuttaa 30 minuuttia. Huomioi, jos haluat peittää juurikasvun, levitä ensin 2/3-osaa seoksesta tyveen ja odota 20 minuuttia. Levitä loppuseos sitten muualle hiuksiisi ja odota vielä 10 minuuttia.

Vaihe 5. Huuhtele hiukset huolellisesti ja levitä hoitava hoitoaine hiuksiisi.

Vaihe 6. Anna hoitoaineen vaikuttaa muutama minuutti, pese ja muotoile hiuksesi haluamallasi tavalla.