MOSSA ACNE ACT - Hoitolinja epäpuhtaalle iholle

MOSSA ACNE ACT - Hoitolinja epäpuhtaalle iholle

Päivitetty 24.4.2023

Akneen, mustapäihin ja finneihin taipuvainen iho vaatii hellävaraista ja johdonmukaista hoitorutiinia. MOSSA Acne Act- tuotteet ovat lempeitä ja valmistettu tulehduksia rauhoittavista luonnollisista ainesosista, jotka vaikuttavat sopusoinnussa saaden aikaan raikkaan ihon.

Acne Act- linja sisältää tuloksiin tähtäävät ihonhoitotuotteet, jotka kirkastavat ja tasapainottavat ihoa. Vegaanisilla, luomusertifioiduilla koostumuksilla, puhdistusgeeli ja täsmähoito finneille, toimivat tehokkaasti yhdessä auttaen vähentämään epäpuhtauksia ja tasapainottaen rasvoittuvaa ihoa. Sarjan tehoaineina ovat tulehdusta vähentävät ruusumyrttiuute, teepuuöljy, salisyylihappo, sinkki sekä niiden vaikutuksia tehostavat antioksidanttirikkaat karviaismarjauute ja mustikkauute.

Mossa Acne Act artikkeli Image2

Acne Act Clarifying Wash – Puhdistusgeeli on koostumukseltaan kevyt poistaen hellävaraisesti epäpuhtaudet ja meikin samalla tasapainottaen talin eritystä ja jättäen iholle miellyttävän mattapinnan.

Mossa Acne Act artikkeli Image1

Acne Act Spot Treatment – Täsmähoito finneille kukistaa näpyt ja mustapäät auttaen lievittämään tulehdusta ja punoitusta.