Täytä meikkipussiasi uudistuneilla klassikoilla ja bestsellereillä Pohjoismaista

Täytä meikkipussiasi uudistuneilla klassikoilla ja bestsellereillä Pohjoismaista

Päivitetty 19.7.2022

Meillä pohjoismaalaisilla on hyvin samankaltaiset arvot ja asenteet, mikä näkyy myös kahden pohjoismaalaisen meikkibrändin, tanskalaisen GOSHin sekä ruotsalaisen IsaDoran, tekemisessä. Molemmat brändit valitsevat aina laadukkaita raaka-aineita, välttävät allergisoivia aineosia, panostavat hajusteettomuuteen ja pyrkivät kasvattamaan vegaanista meikkivalikoimaa.

Joten jos et ole vielä kokeillut IsaDoran tai GOSHin meikkituotteita, niin nyt onkin oiva hetki ottaa ensimmäinen askel pohjoismaisen kauneuden pariin. Kokeile vaikka joitain seuraavista suosikkituotteista.

Kasvojen luonnollisen kauneuden korostamiseen: Face Sculptor 3-in-1 Palette

IsaDoran yksi rakastetuimmista tuotteista kautta aikojen on ollut Face Sculptor -kasvopaletti, joka sisältää varjostussävyn, korostussävyn sekä poskipunan. Tuttu pyöreä paletti on kokenut uudistuksen, ja pakkaus sisältää nyt myös peilin. Koostumus on pehmeämpi ja runsaspigmenttisempi. Levitä kasvoille siveltimellä aloittaen pienillä määrillä ja kerrosta tarvittaessa. C2229 digiartikkeli IsaDora FacScu 680x250

Huulille kaunis, hoitava huulikiilto: Soft ’n Tinted Lip Balm

Luonnolliseen huulimeikkiin paras valinta on hoitava, hieman sävytetty GOSH Soft ’n Tinted Lip Balm. Hoitava koostumus sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön, mutta aurinkosuojakertoimen 15 ansiosta paras valinta kesään.

Kulmakarvat järjestykseen: Brow Lift Lamination Gel

Oletko miettinyt, miten kulmakarvat saa pysymään koko päivän paikallaan ja näyttämään niin tuuheilta? GOSH Brow Lift Lamination Gel kulmageelistä tuli heti monen suosikkituote helppoutensa ja tehokkuutensa takia. Tällä värittömällä geelillä saa harjattua kulmat haluttuun asentoon, jonka jälkeen voit täyttää kulmien kolot sävyllisellä kulmatuotteella. Tällä hetkellä trendikästä on asettaa karvat hieman yläviistoon asentoon.

Monikäyttöinen luomiväripaletti: Eyedentity Palette Be Hopeful

Kun haluat yhden hyvän luomiväripaletin, jolla voi tehdä monta lookkia ja jossa on ajattomat sävyt, valitse GOSH Eyedentity Palette 005 Be Hopeful. Aloita aina levittämällä vaaleita sävyjä koko liikkuvalle luomelle. Arkisempaan lookkiin käytä tummia sävyjä rajauksen tapaan lähelle ripsirajaa ja juhlavampaan meikkiin lisää tummien sävyjen osuutta liikkuvalla luomella.

C2229 digiartikkeli GOSH tuotteet 680x250

Vedenkestävä silmänrajaus: Glossy Eyeliner

Nestemäisten silmänrajauksien luottotuote IsaDora Glossy Eyeliner antaa intensiivisen mustan, kiiltävän rajauksen. Pitkäkestoisen, vedenkestävän koostumuksensa ja tarkan siveltimensä ansiosta tämä klassikko löytyy jo useista meikkipusseista.

Pitkät & luonnolliset, tuuheat vai kaarevat?

Mitä tulee ripsiväreihin niin jokaisella on henkilökohtaiset mieltymyksensä. Jos pidät enemmän luonnollisista, mutta pitkistä ja erotelluista ripsistä, valitse IsaDora Nature Enhanced Lengthening Mascara, joka on 95 % luonnollisista aineosista valmistettu. IsaDoran 10 sec High Impact -ripsivärit edustavat nopeutta ja vaivattomuutta ja sopivat hyvin arkikäyttöön. High Impact Volume -ripsiväri tekee ripsistä tuuheat, High Impact Lift & Curl -ripsiväri kohottaa ja taivuttaa ripsiä kauniille kaarelle. Jos olet hankkinut nykyisen ripsivärisi ennen viime kevättä niin nyt on jo aika vaihtaa!

C2229 digiartikkeli IsaDora mascarat 680x250