IsaDora Nordic Holidays tuo ajatonta eleganssia juhlakauteen

IsaDora Nordic Holidays tuo ajatonta eleganssia juhlakauteen

Päivitetty 14.11.2022

Juhlakausi kolkuttelee oven takana ja kimalteet odottavat pian pääsyään parrasvaloihin. Meikki on olennainen osa juhlakokonaisuutta; tyylikäs juhlakauden meikki syntyy yhdistämällä oikein muutaman hyvän tuotteen ajattomaksi kokonaisuudeksi.

Silmämeikki: säihkettä katseeseen

Yksi luomiväri ajaa asiansa yhtä hyvin kuin teknisesti haastavampi monisävyinen silmämeikki. Kimalteinen luomiväri tuo silmille yhdellä siveltimen vedolla ripauksen juhlakauden taikaa. Runsaspigmenttinen Single Power Eyeshadow sävyissä 07 Glossy Diamonds ja 18 Peachy Diamonds ovat juhlakauden hittejä ja sopivat kaikille!

Ennen luomivärin levitystä luomet kannattaa pohjustaa Eye Primerilla, jotta luomiväri pysyy pitkäkestoisesti paikallaan juhlien ajan ja sen pigmentit tulevat paremmin esiin.

C2246 digiartikkeli IsaDora 680x300

Tehoa katseeseen kiiltävällä rajauksella ja volyymiripsivärillä

Hyvin tehty rajaus tehostaa katsetta ja tuo siihen syvyyttä. Tärkeää rajauksen teossa on, että rajauksen ja ripsien tyven väliin ei jäisi tyhjää tilaa. Rajaus kannattaa tehdä pienin lyhyin vedoin silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa, ennen ripsivärin levitystä. Juhlakauden suosikkimme on kapeakärkinen, vedenkestävä Glossy Eyeliner, jolla piirtää helposti itselleen mieleisen rajauksen.

Varma valinta juhlameikkiä varten on volyymiripsiväri, joka tuo näppärästi täyteläisyyttä ja massaa ripsiin. 10 Sec High Impact Volume -ripsiväri on koostumukseltaan vettä hylkivä ja pysyy paikallaan varisematta.

Huulipuna kirkastaa kokonaisuutta

Hillityn silmämeikin rinnalle sopii erinomaisesti kirkas huulipuna. Ei syyttä sanota, että nainen voi valloittaa maailman, kun hänelle antaa oikean sävyisen huulipunan!

Klassinen punainen huulipuna, kuten Perfect Moisture Lipstick sävyssä Classic Red sopii kaikille ihon sävyille ja on ylivoimaisesti suosituin väri juhlakaudella. Mikäli kasvojen oma väri on kylmään taittava, kannattaa myös meikissä suosia viileitä tai neutraaleja sävyjä, kuten eleganttia Red Rouge -sävyä.

Huulet voi pohjustaa esimerkiksi levittämällä huultenrajauskynää kauttaaltaan huulille ennen huulipunan laittoa.

C2246 digiartikkeli IsaDora 680x300 2

Kynnet kruunaavat tyylikkään kokonaisuuden

Kokonaisuuden viimeistelee kynsilakka, jonka voi matchata esimerkiksi huulipunan sävyyn. Viimeistään nyt on aika kokeilla ikonista Wonder Nail Polish -kynsilakkaa, jolle myönnämme tyytyväisyystakuun viimeistään 31.12.2022 ostetuista kynsilakoista.

C2246 digiartikkeli IsaDora 680x300 3